Bijenwaskaarsen

Onze bijenwaskaarsen geven een mooie, rustige vlam en een natuurlijke geur. Daarnaast zijn onze kaarsen met zorg en aandacht gemaakt, in samenwerking met de natuur.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
3 23
3 23
Kleur
6 artikelen
6 artikelen

Bijenwaskaarsen: prachtige, duurzame kaarsen

Onze kaarsen van bijenwas bestaan voor 100% uit natuurzuivere bijenwas. Deze bijenwas is gemaakt van de wasraten die door bijen zijn gebouwd en niet meer door hen worden gebruikt. Van deze achtergelaten wasraten worden vervolgens kaarsen gemaakt. Dat gebeurt op ambachtelijk wijze, in Nederland, zonder dat er restafval achterblijft. De lont van de kaars is gemaakt van eco-katoen en zelfs de verpakking is gemaakt van gerecycled karton. Zo kun je extra genieten van alle sfeervolle momenten! 

Bijenwaskaarsen kopen bij Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille koop je verschillende soorten en maten bijenwaskaarsen. Bijvoorbeeld een stevige stompkaars, dinerkaarsen, kleine kaarsen, een doosje met mindfulness-kaarsen en theelichtjes. De theelichtjes van bijenwas hebben geen wegwerpcupje, zet ze bijvoorbeeld in een van onze mooie waxinelichthouders. De bijenwaskaars is een duurzame kaars, met zorg en aandacht gemaakt, in samenwerking met de natuur. We wensen je vele gezellige momenten toe tijdens het branden van deze prachtige kaarsen