Keukenweegschalen

Onze retro keukenweegschaal is een echte blikvanger op het aanrecht en onmisbaar in de keuken. Weeg nauwkeurig alle ingrediënten af met onze keukenweegschalen tot een gewicht van 1 en 3 kg.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
22 30
22 30
Kleur
4 artikelen
4 artikelen

Onze retro keukenweegschaal

Een keukenweegschaal is een onmisbaar keukenhulpje tijdens het koken en bakken. Wij gebruiken hem vaak voor het bereiden van allerlei recepten, daarom staat de keukenweegschaal altijd binnen handbereik. Dan is het fijn dat onze keukenweegschaal een echte blikvanger is en prachtig staat op het aanrecht! Onze stevige retro keukenweegschaal heeft een gelakt onderstel in de kleuren rood, zwart of wit. Via de ronde wijzerplaat lees je eenvoudig het gewicht af. Wij zijn dol op onze mooie, analoge keukenweegschaal!

Keukenweegschaal met kom

Met onze keukenweegschaal meet je nauwkeurig bloem, suiker en andere ingrediënten mee af. Daarnaast is hij ook stevig en heeft de weegschaal een afneembare kom van roestvrij staal. Deze kom kan na gebruik in de afwasmachine. Er zijn twee verschillende afmetingen verkrijgbaar van onze retro keukenweegschaal: we hebben een keukenweegschaal met een weegcapaciteit tot 1 kg en een met een weegcapaciteit tot 3 kg. Beide formaten hebben de handige, afneembare rvs kom.