Spuitzakken

Met onze spuitzak en spuitmondjes versier je eenvoudig je baksels met glazuur en botercrème. Ook leuk: maak een dinerbord mooi op (bv met toefjes aardappelpuree) en het eten smaakt nóg lekkerder. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
1 4
1 4
4 artikelen
4 artikelen

Spuitzak met verschillende spuitmondjes

Onze handige katoenen spuitzak is ideaal om gebak te versieren, gevulde eitjes te maken, mooie toefjes te maken van aardappelpuree en nog veel meer. Natuurlijk kun je er ook cupcakes mee versieren! Bekijk hier ons recept voor cupcakes. Een spuitzak is altijd handig om in de keukenla te hebben, of hang de spuitzak op aan zijn lusje. Na gebruik kun je de spuitzak eenvoudig weer schoonmaken, hij kan gewassen worden op 40 graden.

Spuitzak gebruiken

Onze spuitzak gebruik je met een van onze spuitmondjes voor in de spuitzak. Je kunt kiezen tussen verschillende groottes van spuitmond, net wat het beste bij het recept past. Onze spuitmondjes hebben allemaal een gekartelde rand zodat je er mooie vormen mee maakt.  

Zo gebruik je onze spuitzak en spuitmondjes: steek het spuitmondje zo ver mogelijk in de spuitzak, vouw de spuitzak naar buiten om. Pak de spuitzak vast onder de vouw om hem te vullen. Sluit de zak door de bovenkant dicht te draaien. Om te beginnen met decoreren, draai je de spuitzak verder aan om de vulling er van boven naar beneden ‘uit te duwen’. Onze spuitmondjes van rvs mogen in de afwasmachine. 

Bakbenodigdheden 

Bij Dille & Kamille begrijpen we dat goed bakgereedschap essentieel is voor elke thuisbakker. Daarom hebben we katoenen spuitzakken en spuitmondjes, die het makkelijker maken om je baksels te decoreren. Zo kun je de spuitzak gebruiken voor het versieren van koekjes, cupcakes en taarten. Of je nu kiest voor eenvoudige stippen en strepen of complexere bloemen en figuren, onze bakbenodigdheden helpen je om je baksels ook een traktatie voor het oog te maken. Bekijk hier al onze handige bakbenodigdheden in onze webshop of kom gezellig langs in een van onze winkels.