Tuin

Heb je een mini-balkon of juist een flinke (moes)tuin? Maak er een groene oase van, vol vrolijke bloeiers, groenten en kruiden. Aan de slag, groen is goed voor je! Vogels, insecten, egeltjes, in jouw eigen natuurgebiedje zijn ze allemaal welkom. Bij Dille & Kamille vind je zaden, bloempotten en tuingereedschap maar ook vrolijke barbecues, hangmatten en tuinkaarsen.

Meer weten over zaaien, planten en een tuin vol natuur? Kijk dan in De tuin van Dille, vol inspiratie voor je tuin, terras of balkon. Groene vingers niet vereist! En wil je elke maand handige seizoenstips? Schrijf je in voor onze tuinnieuwsbrief voor meer tips en inspiratie!


Tips en inspiratie


#dillekamille

Een kijkje bij jou in huis


Wat is er leuker dan genieten van een tuin vol groen, of van je zelf gezaaide en gekweekte kruiden en groente? Een grote (moes)tuin is niet nodig, zelfs met een klein balkonnetje kan je al veel doen. Van zaadjes en heel veel bloempotten tot een fijne gieter en andere tuinspullen, Dille & Kamille is hét adres voor de (stads)tuinier. 

Met elkaar kunnen we veel voor de natuur doen: maak je tuin gastvrij voor vogels, insecten, egels, padden en kikkers. Bij Dille & Kamille vind je voederhuisjes en vogelvoer, nestkastjes voor allerlei vogels, een egelmand en bijenhuisjes. 

Meer weten over zaaien, planten en meer natuur in je tuin? We hebben de mooiste tuinboeken voor je uitgezocht, of kijk bij onze slimme groentips.

Je tuin is ook dé plek voor zomerse etentjes en om heerlijk te luieren. Tuinkussens, vrolijke hangmatten, emaille servies, tuinkaarsen, alles voor je barbecue of picknick… Je vindt het bij Dille & Kamille.