Kerstpakketten voor personeel en zakenrelaties

Verras je personeel, collega’s of zakenrelaties dit jaar met een uniek en duurzaam kerstpakket van Dille & Kamille! Onze pakketten worden met zorg samengesteld met duurzame artikelen én feestelijk ingepakt.

De kerstpakketten van Dille & Kamille vallen altijd in de smaak! Bekijk op deze pagina de mogelijkheden met onze cadeaukaarten, kant-en-klare kerstpakketten en kerstpakketten op maat.

Cadeaukaarten voor kerst

Een Dille & Kamille cadeaukaart is altijd een leuk kerstgeschenk! Met deze cadeaukaart kan je personeel of zakenrelatie zelf iets uitzoeken uit ons uitgebreide en duurzame assortiment.

  • Bepaal zelf de waarde van de cadeaukaart. Het bedrag is in één of meerdere delen te besteden.
  • Geldig in al onze winkels en webwinkel.
  • Ook verkrijgbaar als digitale cadeaukaart.
  • Drie jaar geldig.

Extra mogelijkheden bij de cadeaukaart

Combineer de cadeaukaart eventueel met een leuk Dille & Kamille artikel en maak er een extra feestelijk cadeau van! We denken graag mee over een passend kerstgeschenk.

Wil je écht uitpakken met kerst? Verras je werknemers met een unieke Dille & Kamille ervaring in één van onze winkels. We organiseren dan speciaal voor jullie werknemers een gezellig shopmoment. Zo kunnen ze direct met hun eigen Dille & Kamille cadeaukaart iets moois uitzoeken.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via zakelijk@dille-kamille.com.

Kant-en-klaar kerstpakket

Dit jaar hebben wij 5 verschillende kerstpakketten samengesteld die je eenvoudig bij ons kunt bestellen. Onze kant-en-klare cadeaupakketten zijn mooi verpakt in een duurzame cadeaudoos en direct klaar om te geven. De cadeaudozen worden gemaakt van 99% recycled materiaal en ze zijn 100% recyclebaar.

Een theepakket met een mooie mok, een kerstpakket ‘Bakken’ voor de echte bakliefhebber of een pakket gevuld met onze natuurlijke verzorgingsproducten… Met de kerstpakketten van Dille & Kamille schenk je altijd een bijzonder cadeau.

Kerstpakketten bestellen

Bekijk onze folder met kant-en-klaar kerstpakketten hieronder en bestel via zakelijk@dille-kamille.com

Download de folder met kerstpakketten >

Kerstpakket speciaal voor jou op maat gemaakt

Van pakketten voor de liefhebbers van tuinieren, gezellig wonen en natuurlijke verzorgingsproducten tot de leukste cadeaus voor thuiskoks en bakkers…Bij Dille & Kamille kunnen we voor iedereen een kerstpakket op maat samenstellen! We helpen je graag!

Zijn je werknemers echte koffieliefhebbers? Denk dan bijvoorbeeld aan een kerstpakket ‘Koffie’ met een originele espresso kan en een heerlijke koffie uit ons assortiment. Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken hebben we biologische olijfolie en rustieke pasta of risotto in ons assortiment. Leuk om te combineren met een mooie serveerschaal.

Kerstpakket met gepersonaliseerde banderol
Kerstpakket in bedrijfskleuren

Origineel en verrassend om te geven

Met een gepersonaliseerde banderol kunnen de cadeaupakketten worden voorzien van het bedrijfslogo en een korte, persoonlijke boodschap. Of stel samen met ons een cadeaupakket samen met artikelen in je bedrijfskleuren.

Kortom, een Dille & Kamille kerstpakket is een feestelijk cadeau om te geven en om te krijgen!

Kerstpakketten bestellen

We horen graag meer over je wensen via zakelijk@dille-kamille.com. 

 

Een kerstpakket van Dille & Kamille is een duurzaam kerstpakket

Het Dille & Kamille assortiment bestaat uit duurzame artikelen van natuurlijke materialen die fijn zijn om dagelijks te gebruiken én lang meegaan. Onze artikelen zijn van hoge kwaliteit, tijdloos en vallen in de smaak bij velen. Een kerstpakket van Dille & Kamille is naast een duurzaam kerstpakket ook een bijzonder cadeau waar de ontvanger écht wat aan heeft.

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van Dille & Kamille. Daarom zijn wij er trots op dat wij B Corp gecertificeerd zijn. B Corp is een internationaal erkende certificering voor commerciële bedrijven die een positieve impact maken op mens, milieu en maatschappij.

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wij versturen ongeveer 6x per jaar een nieuwsbrief met ons nieuwe aanbod aan (kerst) pakketten en relatiegeschenken. Ook lichten wij regelmatig bijzondere samenwerkingen en initiatieven uit. Meld je aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Inschrijven zakelijke nieuwsbrief >

Onze blije zakelijke klanten