Kopjes

Hou je van een klassiek wit kopje met een schoteltje, van een stoer kopje met reactief glazuur of kies je toch liever voor een kopje met een print?

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
1 8
1 8
Kleur
4 artikelen
4 artikelen

Mooie espresso kopjes bij Dille & Kamille

Van koffie kopjes heb je er nooit genoeg. Soms kies je voor een grote kop met oor voor de ochtendkoffie en een andere geniet je van een lekkere espresso in een bijpassend espresso kopje na het eten. Bij Dille & Kamille vind je voor iedereen wat wils! Naast onze gewone koffiekopjes hebben we ook handige espresso kopjes. Verkies jij een klassiek witte kop van porselein of staat een kopje met een print leuker in je kast? Daarnaast hebben we ook leuke koffie accessoires, zoals een emaille koffiepot of een handige percolator. Bekijk onze verschillende soorten espresso kopjes en kies jouw favoriet.

Drink lekkere thee, warme chocolademelk of soep

Naast koffie kun je nog veel meer drinken uit onze verschillende kopjes. Zo kun je de koude winterdagen doorkomen met een lekkere kop warme chocolademelk of geniet je na een lange wandeling van een lekkere thee uit een van onze theekopjes. Je zou bovendien zelfs een kop soep kunnen serveren in onze kopjes. Wat je dus ook wilt eten of drinken, je kunt alle kanten op met onze mooie en veelzijdige kopjes!

Porselein kopjes met schotel

Houd jij het liever klassiek? Bekijk dan zeker onze porseleinen kopjes met schotel. De kopjes zijn gemaakt van sterk en duurzaam wit porselein en hebben allemaal een bijpassend schoteltje. De kopjes en schotels zijn bovendien geschikt voor de oven, magnetron, vriezer en afwasmachine.

Maak je serviesset compleet

Dankzij ons uitgebreide aanbod kan je een gehele serviesset samenstellen. Naast onze porseleinen kopjes en espresso kopjes, hebben wij ook divers ander steengoed servies. Zo hebben wij ook borden, schalen, glazen en bestek om je serviesset compleet te maken. Het steengoed servies is gemaakt met reactief glazuur, wat zorgt voor een bijzonder kleurpatroon. Elk kopje, bord of schaaltje ziet er hierdoor uniek uit en geeft extra glans aan je tafel. Bekijk onze collectie online of kom gezellig langs in een van onze winkels.