Bestekbakken

Met een houten bestekbak hou je eenvoudig al je bestek netjes gescheiden. Ideaal voor in de keukenla, of op het aanrecht. Want onze duurzame bestekbakken mogen gezien worden!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
16 20
16 20
3 artikelen
3 artikelen

Bestek opbergen in onze handige bestekbak

Hou de keukenlade netjes met behulp van onze handige, houten bestekbak. Raak nooit meer een kaasmesje kwijt, vind direct de dunschiller, en als er visite komt heb je in één greep alle gebaksvorkjes paraat. We hebben bestekbakken in verschillende afmetingen voor kleine en grotere keukenlades. Ook in de hobbykamer of op je bureau kan een bestekbak van pas komen. In de vakken van onze bestekbakken berg je heel handig al je pennen, potloden, plakband en andere spullen op! 

Bestekbak van duurzame materialen 

Onze bestekbakken zijn gemaakt van verschillende soorten duurzaam hout. Zo hebben wij een bestekbak van rubberhout en van bamboe in het assortiment. Rubberhout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van rubber/ latexproductie afgelopen is. Dit was werd vroeger als afval of restproduct verbrand, maar nu worden er dus mooie artikelen van gemaakt! Ook bamboe is een duurzaam materiaal. Na het oogsten groeit deze grassoort steeds weer aan. Onze bamboe bestekbak is sterk, licht van gewicht, makkelijk te reinigen en het neemt geen vocht op. Het ideale alternatief voor plastic! 

Handige opbergers van Dille & Kamille 

Onze bestekbakken zijn praktisch, duurzaam en mooi om te zien. En ze houden de keukenlade netjes! Ben je op zoek naar meer handige opbergers voor in de keuken? Bekijk dan onze voorraadpotten, opbergblikken en kruidenpotjes