Herfst bij Dille & Kamille

Wijsheden uit de natuur

Thee, vilten paddenstoelen en pompoenen om je huis gezellig te maken, gerechten vol kruiden en servies met ‘strooitakjes’… Deze herfst laten we ons inspireren door wijsheden uit de natuur!

Onze favorieten voor dit seizoen

Alles voor jouw theerituelen >

Herfst bij Dille

Theerituelen

Recepten 

Koken met krachtige kruiden

Kruiden zijn echte smaakmakers. Stamp ze fijn in een vijzel, of hak verse kruiden fijn met een wiegemes, en maak er de lekkerste gerechten mee. Bekijk ook onze kruiden- en specerijenmixen én tafelkleden met kruiden. Deze herfst zetten we kruiden op tafel!

Bekijk alles in ons thema 'Koken met krachtige kruiden' >

Naar het complete servies >

Nieuw servies! Dille Strooitakjes

Deze herfst vind je bij Dille & Kamille een nieuw servies: Dille Strooitakjes. Hiermee maak je van elk moment aan tafel iets bijzonders!

Herfst met Dille

De kracht van kruiden

Maak van de badkamer een echte wellness deze herfst met onze natuurlijke verzorging. Of maak zelf je eigen verzorgingsproducten met onze DIY's. Tip: frisse eucalyptus en verkwikkende rozemarijn zorgen voor het echte spa-gevoel onder de douche. 

Bekijk alles in ons thema 'De kracht van kruiden' >

De kracht van kruiden

De seizoenen van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille geloven we dat het goed is om als mens met het ritme van de seizoenen mee te bewegen. In de herfst, wanneer de dagen korter worden, gaan we weer meer naar binnen. In de winter houdt de natuur zich rustig en is het voor ons ook fijn om te onthaasten en op te laden.

Want als het eenmaal lente is, barst het nieuwe leven los: bomen en planten worden groen, lammetjes huppelen in de wei en ook wij krijgen vanzelf meer energie. De zomer nodigt ons uit om zoveel mogelijk buiten te zijn, en te genieten van de zon.

Door naar de natuur te kijken, zien we wat voor ons ook goed is om te doen in de verschillende jaargetijden.

Kom jij bij ons werken?

Bij Dille & Kamille werk je in een inspirerende werkomgeving en in een team met een fijne, informele werksfeer. Wil jij werken bij Dille & Kamille en één van onze teams komen versterken? Hieronder vind je alle vacatures!

Vacatures

Stage & open sollicitatie