Herfst met Dille & Kamille

Knus en gezellig thuis

De bank vol kussens en een warme plaid, met een kopje thee opwarmen na een wandeling, zelfgebakken appeltaart, aan het eind van de middag de kaarsen aan… De herfst is hét seizoen om het weer knus en gezellig te maken in huis!

Onze favorieten voor dit seizoen

Huishouden met Dille

Verzorg je spullen met liefde

Appels & peren

Bakken met de smaken van het seizoen

In september zijn veel soorten appels en peren rijp voor de oogst. Bij Dille & Kamille vind je alles om er lekker mee te gaan bakken: van een handige appelschiller, voor het maken van, appeltaarten en appelmoes, tot een springvorm en mooie schalen om al je baksels op te serveren!

Onze favorieten om te bakken

Gezellig samen tafelen

Kaasfondue

Herfst met Dille

Thuis ontspannen 

In een knus en gezellig huis is het heerlijk ontspannen met een kop thee en een stukje chocolade. Ook als buiten de zon nog volop schijnt! Vooral 's avonds maken we het gezellig in huis - we kruipen onder een zachte plaid en doen de kaarsjes aan. 

Onze favorieten om thuis te ontspannen

De seizoenen van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille geloven we dat het goed is om als mens met het ritme van de seizoenen mee te bewegen. In de winter houdt de natuur zich rustig en is het voor ons ook fijn om te onthaasten en op te laden.

Want als het eenmaal lente is, barst het nieuwe leven los: bomen en planten worden groen, lammetjes huppelen in de wei en ook wij krijgen vanzelf meer energie. De zomer nodigt ons uit om zoveel mogelijk buiten te zijn, en te genieten van de zon, en in de herfst, wanneer de dagen korter worden, gaan we juist weer meer naar binnen.

Door naar de natuur te kijken, zien we wat voor ons ook goed is om te doen in de verschillende jaargetijden.

Kom jij bij ons werken?

Bij Dille & Kamille werk je in een inspirerende werkomgeving en in een team met een fijne, informele werksfeer. Wil jij werken bij Dille & Kamille en één van onze teams komen versterken? Hieronder vind je alle vacatures!