Geurkaarsen

Geniet van heerlijke geuren in huis met onze fijne geurkaarsen, zoals rustgevende lavendel, warm cederhout en fris geplukt katoen. Wat is je favoriet? 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
7 15
7 15
6 artikelen
6 artikelen

Geurkaarsen van Dille & Kamille: Sfeervol en Duurzaam 

Creëer een sfeervol en ontspannen thuis met de geurkaarsen van Dille & Kamille. Onze geurkaarsen zijn gemaakt van 100% sojawas en worden geproduceerd in Europa. Met onze verschillende geuren en formaten is er voor iedereen een passende kaars te vinden. 

Geuren om van te genieten  

Onze geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren, waaronder zwarte thee en bergamot, katoen, vijg en roos, sandelhout en groene thee. Daarnaast hebben wij ook een prachtige geurkaarsen set met 3 verschillende geurkaarsen - leuk om cadeau te doen! Zo kun je eindeloos variëren en genieten van de heerlijke geuren. En wist je dat geuren ook een positief effect kunnen hebben op je stemming? Lees daar meer over in dit blog

Formaten voor iedere gelegenheid  

Onze geurkaarsen zijn verkrijgbaar in een grote en kleine maat. De 220gr kaarsen hebben een brandtijd van ongeveer 50 uur, en de 100gr kaarsen een brandtijd van ongeveer 22 uur hebben. Ideaal dus voor meerdere avondjes ontspanning, of om cadeau te geven. 

Fijne geuren in huis met Dille & Kamille 

Bij Dille & Kamille vind je verschillende soorten geurkaarsen, geuroliën, kamerspray en geurzakjes, zodat je zelf je favoriete geur kan kiezen voor in huis. Met onze geurstokjes geef je je huis een heerlijke geur en ze staan ook erg leuk op de vensterbank, op een kastje in de gang of zelfs op het toilet. De stokjes zuigen zich vol met de geur en laten deze geleidelijk verdampen, wat zorgt voor een heerlijke subtiele geur in huis.