Vershoudbakjes

Gezonde lunches, soep, pastasaus, gekookte rijst, gesneden paprika... Onze verhoudbakjes zijn ideaal om maaltijden voor te bereiden of restjes van een heerlijke, zelf gekookte maaltijd in te bewaren.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
8 20
8 20
5 artikelen
5 artikelen

Vershoudbakjes van Dille & Kamille

In onze glazen vershoudbakjes bewaar je voedsel eenvoudig en overzichtelijk. Is er eten overgebleven van een heerlijke, zelf gekookte maaltijd? Dat smaakt vaak de volgende nog heerlijk als lunch! Of vries je restjes eten in voor later. Onze handige glazen vershoudbakjes sluiten luchtdicht af en kunnen in de vriezer tot -20 graden. Als je eten vervolgens wilt opwarmen, mogen de glazen bakjes (zonder deksel!) in de magnetron en oven.

Glazen bewaarbakjes met deksel

Omdat onze verhoudbakjes van glas zijn, kun je eenvoudig zien wat erin zit zonder het bamboe deksel eraf te halen. Handig, want als je een stapel bakjes op elkaar hebt staan, hoef je ze niet uit de koelkast of vriezer te halen om een etiket te kunnen lezen of het deksel eraf te halen.

Mealprep bakjes

Gezonde lunches voor de komende dagen, soep, pastasaus, gekookte rijst… als je een drukke week voor de boeg hebt, is het handig om alvast wat maaltijden voor te bereiden. Onze luchtdichte bewaarbakjes zijn ideaal voor mealprepping. Omdat onze glazen bakjes in 3 verschillende maten verkrijgbaar zijn, kun je voor alle ingrediënten en maaltijden de juiste hoeveelheid voorbereiden en bewaren. Onze mealprep bakjes zijn eenvoudig te stapelen in de koelkast, mogen in magnetron en oven (zonder deksel) en in de vriezer tot -20 graden.

Lekkere recepten voor in onze bewaarbakjes

Ben je op zoek naar recepten die je eenvoudig kunt bewaren in onze vershoudbakjes? Wij tippen deze frisse aardappelsalade met radijs en groene asperges. Deze kleurrijke salade is lekker bij de barbecue of bij een stukje vlees of vis. Niet moeilijk om te maken, maar wel erg lekker! En als je de salade gaat eten, maak hem dan af met de dressing en wat verse peterselie, en leg er een doormidden gesneden ei op. Ook altijd fijn om in huis te hebben is een lekkere spread zoals hummus. Deze puree op basis van kikkererwten is bijvoorbeeld heerlijk op een cracker, als dip voor rauwkost of met flatbread. Maak een grote portie en vries wat hummus in. Hier vind je een basisrecept voor hummus en twee variaties.