-
Zeezout met rozemarijn, 200 g2 , 9514,75 / kgOp voorraad
-
Zout Guérande, truffel, 60 gram9 , 95165,83 / kgOp voorraad
-
Zeezout met jodium, grof, 500 gram2 , 955,90 / kgOp voorraad
-
Zeezout met chilipepertjes, 200 g2 , 9514,75 / kgOp voorraad
-
Fleur de sel zeezout, 125 gram5 , 9547,60 / kgOp voorraad
-
Zeezout met knoflook, 200 g2 , 9514,75 / kgOp voorraad
-
Zeezout met jodium, fijn, 500 gram2 , 955,90 / kgNiet op voorraad
-
Himalayazout, 200 gram9 , 9549,75 / kgNiet op voorraad
-
Zeezout fijn, 125 gram1 , 9515,60 / kgNiet op voorraad
-
- Inspiratie voor huis en tuin
- Natuurlijke eenvoud sinds 1974
- Met aandacht geselecteerd
Breng je gerechten op smaak met zout van Dille & Kamille
Al eeuwenlang is zout een essentieel ingrediënt in de keuken. Het werd oorspronkelijk gebruikt om voedsel langer houdbaar te maken, zoals ingelegde groenten, gerookte vis en gepekelde vleeswaren. Bovendien speelt zout een belangrijke rol in ons lichaam: het reguleert de vochtbalans, ondersteunt zenuwen en spieren en draagt bij aan een gezonde stofwisseling. Daarnaast brengt zout smaken in balans en maakt het elk gerecht nog lekkerder!
Verschillende soorten zout: van zeezout tot Himalaya zout
Bij Dille & Kamille vind je verschillende soorten zout, zoals zeezout en Himalaya zout. Voor ieder gerecht kan een andere zoutvorm beter tot zijn recht komen. Himalaya zout staat bijvoorbeeld bekend om zijn roze kleur en mineralen en is perfect voor luxere gerechten. Zeezout is wat grover van structuur en minder vaak bewerkt, dit is perfect voor het bakken of afwerken van gerechten. Ontdek ook de speciale soorten zeezout met verschillende kruiden, zodat er extra smaak aan het zout en je gerecht wordt gegeven. Wat dacht je ons speciale Truffel zout ? Heerlijk om samen met extra vierge olijfolie te gebruiken, als luxe brooddip!
Koken met zout
Gebruik naast zout ook andere kruiden en specerijen om je gerechten op smaak te brengen. Denk bijvoorbeeld aan peper, waarmee je zout perfect aanvult. Vul deze in de mooie peper- en zoutmolens van Dille & Kamille om vers te malen en gedoseerd toe te voegen. Ook kruiden zoals rozemarijn, tijm en oregano kunnen je gerecht extra diepte geven. Zeker als je juist wilt letten op de hoeveelheid zout die je binnenkrijgt, of misschien liever zoutarm eet, geef je met deze kruiden toch genoeg smaak aan je gerecht. Experimenteer vooral met verschillende combinaties voor verrassende smaken. Haal inspiratie uit onze verschillende recepten!