-
Chocolade voor chocolademelk, biologisch, 100% cacao, pastilles, 200 gram8 , 9544,75 / kgOp voorraad
-
Chocolade lepel voor chocolademelk, creamy caramel, biologisch, 30 gram2 , 9598,34 / kgOp voorraad
-
Chocolade voor chocolademelk, biologisch, 100% cacao, 210 gram8 , 9542,62 / kgOp voorraad
-
Chocolade lepel voor chocolademelk, puur, biologisch, 30 gram2 , 9598,34 / kgOp voorraad
-
- Inspiratie voor huis en tuin
- Natuurlijke eenvoud sinds 1974
- Met aandacht geselecteerd
Hoe maak je warme chocolademelk?
Maak zelf chocolademelk met onze chocoladepastilles of chocoladetablet. Smelt de deze pure kwaliteitschocolade in je favoriete melk en voeg naar smaak suiker of honing toe. Of gebruik onze chocolade-op-een-lepel, die is al lekker zoet van zichzelf. Verwarm (plantaardige) melk, giet de hete melk in je favoriete beker en roer met de lepel tot de chocolade is gesmolten.
Chocolade om mee te koken
De handig te doseren pastilles zijn ook ideaal als ingrediënt of decoratie van allerlei gebak en desserts of in een hartige saus. Of eet ze zo, in muesli of yoghurt bijvoorbeeld. Bekijk hier ons recept voor bananenpannenkoekjes met chocoladepastilles.
Geef wat extra smaak aan warme chocolademelk
Als je zelf warme chocolademelk maakt, kun je eindelijk variëren door specerijen, honing, vanille of andere ingrediënten toe te voegen. Probeer bijvoorbeeld ook onze karamelpasta om je drankje mee te zoeten. Of maak hem lekker pittig, bijvoorbeeld met wat pumpkin spice kruidenmix, daarmee maak je een heerlijke, pittige chocolademelk drankje voor koude dagen!
Net even anders: recept voor Red velvet chocolademelk
Warme chocolademelk, geïnspireerd op een gebakje - dat is ons recept voor Red velvet chocolademelk. Deze red velvet chocolademelk dankt zijn dieprode kleur aan het bietensap dat je eraan toevoegt. Een heerlijke, winterse variant op gewone chocolademelk! Lekker met een flinke dot slagroom en cacao of fijngehakte chocolade.