Cadeaupakketten - Dille & Kamille

Cadeaupakketten

Onze kant-en-klare cadeaupakketten zijn mooi verpakt in een stevige, kartonnen doos. Op zoek naar een kerstpakket voor personeel en zakenrelaties? Bekijk hier de mogelijkheden voor een verrassend kerstpakket!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
15 18
15 18
2 artikelen
2 artikelen

Cadeaupakketten bij Dille & Kamille

Tussen onze, met zorg samengestelde cadeaupakketten vind je vast en zeker een leuk cadeau voor vrienden, collega's of familie. Je bestelt onze cadeaupakketten eenvoudig online, maar je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel om een cadeaupakket of een ander mooi cadeau uit te zoeken. Onze medewerkers helpen je hier graag bij!

Natuurlijk zit je ook altijd goed met de Dille & Kamille cadeaukaart. De ontvanger kan van de bon zelf iets leuks uitkiezen in een van onze winkels en webwinkel. De digitale kaart wordt direct verzonden naar je e-mail, zodat je deze meteen cadeau kunt doen! Download ook onze cadeauverpakking voor de digitale cadeaukaart. Klik op het plaatje met de gewenste tekst en kies vervolgens het leukste plaatje uit om je digitale cadeaukaart in te verpakken.

Cadeaus om te verwennen

Het is altijd leuk om iemand met een cadeaupakket te verwennen. Ons pakket met natuurlijke verzorgingsproducten is erg origineel en bijzonder om cadeau te doen, met fijne artikelen waarmee de ontvanger heerlijk kan ontspannen. Of verwen iemand met ons cadeaupakket Chocolademelk of cadeaupakket Thee, beide met een fijne, grote mok om je handen mee op te warmen na een winterse wandeling. Houdt de ontvanger van lekker eten? Dan doe je diegene een groot plezier met ons cadeaupakket Olie & Azijn, of ons pakket om zelf kruidenboter te maken. En echte bakliefhebbers verras je natuurlijk met onze cadeaupakketten om zelf thuis scones en speculaas te maken.

Cadeaupakket bestellen

Heb je een mooi cadeaupakket gevonden? Dan bestel je het makkelijk online en haal je zo een mooi cadeau in huis voor de juiste gelegenheid. Van verjaardag tot jubileum, of gewoon zomaar om iemand te bedanken? Je vindt altijd wel een goede reden voor een mooi cadeaupakket!