Cadeaulabels - Dille & Kamille

Cadeaulabels

Met een lieve wens op een label maak je je cadeautje helemaal af. Ons cadeaulabel is ook leuk als naamkaartje aan een servet voor een feestelijk diner bij je thuis. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
1 3
1 3
Kleur
6 artikelen
6 artikelen

Cadeaulabels in leuke vormen

Geef een leuk accent aan een cadeau met onze hart- en bloemvormige cadeaulabels van extra dik karton. Hang een cadeaulabel met een stukje raffia of lint aan je cadeautje en schrijf er lieve woorden op voor de ontvanger. Dan is de verrassing compleet! Ben je ook op zoek naar mooi inpakpapier? Bij Dille & Kamille vind je cadeaupapier voor verschillende gelegenheden, zoals (kinder)verjaardagen en feestdagen als Kerst en Sinterklaas

Cadeaulabel van karton

Laat je creativiteit de vrije loop met onze kraft labels. In de verpakking zitten 20 blanco cadeaulabeltjes, compleet met jute touw. Maak een mooie tekening met een van onze kleurpotloden, schrijf er een lieve boodschap op of versier het cadeaulabel met een van onze stempels. En een leuke tip: combineer de labels met ons bijpassende kraft inpakpapier. Bekijk al onze cadeaulabels in de winkel of online!