Brussel Jean Stasstraat

Speciale maatregelen

Om winkelen zo veilig mogelijk te maken voor onze medewerkers en klanten gelden speciale maatregelen. Daarnaast kan je ook bestellingen ophalen bij de winkel. Lees hier meer >


Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Bekijk de online workshops hier. >
 

Adres

Jean Stasstraat 16
1060 Brussel
02 538 81 25

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:30
Dinsdag 9:30 - 18:30
Woensdag 9:30 - 18:30
Donderdag 9:30 - 18:30
Vrijdag 9:30 - 18:30
Zaterdag 9:30 - 18:30
Zondag gesloten -

Let op! Openings- en sluitingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Bijzondere openingstijden

  • Allerheiligen 1 november gesloten
  • Wapenstilstand 11 november gesloten
  • Zaterdag 27 november 9:00 - u
  • Zaterdag 4 december 9:00 - u
  • Zaterdag 11 december 9:00 - u
  • Zaterdag 18 december 9:00 - u
  • Donderdag 23 december 9:30 - 20:00 u
  • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Brussel:  

Wist je dat… in Brussel de art nouveau-stijl onstond? Victor Horta en zijn tijdgenoten haalden hun inspiratie in de natuur voor deze totaalkunst. Fiets of wandel langs de prachtige voorbeelden van deze kunstbeweging in diverse wijken van de stad.

Eet…  bij Jour de Fête een ‘plat du chef’ of kies voor een grote portie anti-pasti van het buffet. Dit charmante restaurant schotelt je gezonde gerechten voor in een kleurrijk fiftiesinterieur.

Bekijk… een hedendaagse dansvoorstelling in Les Brigittines of woon een concert bij in La Tricoterie in Sint-Gillis.

Drink… een kopje koffie bij God Save The Cream in de Stassartstraat. In dit Brits geïnspireerde eethuisje is het ook smullen van het heerlijke gebak: wortelcakejes, citroentaartjes of cheesecake.

Wandel… langs de antiekwinkeltjes in de Marollen of bezoek ’s ochtends de dagelijkse vlooienmarkt aan het Vossenplein. Groenten en fruit koop je op de bio markt in de hallen van Les Ateliers Des Tanneurs - dit gebouwencomplex met mooie art nouveau-gevel bevindt zich in het hart van de wijk.

Mee naar huis… ovenverse koekjes van Maison Dandoy, de oudste koekjesfabrikant in Brussel. Hun speculaasjes worden nog altijd gebakken volgens het recept van Jean-Baptiste Dandoy uit 1829.

Logeer… in het prachtige Berger Hotel in het centrum van de stad. Dit recent gerenoveerde hotel heeft 66 kamers in art déco-stijl. In het originele decor waan je je in de jaren ’30.