Hasselt

Speciale maatregelen

Om winkelen zo veilig mogelijk te maken voor onze medewerkers en klanten gelden speciale maatregelen. Daarnaast kan je ook bestellingen ophalen bij de winkel. Lees hier meer >


Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Bekijk de online workshops hier. >
 

Adres

Maastrichterstraat 38
3500 Hasselt
011 36 08 34

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag gesloten -

Let op! Openings- en sluitingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Bijzondere openingstijden

  • Elke eerste zondag van de maand 13:00 - 18:00 u
  • Allerheiligen 1 november gesloten
  • Wapenstilstand 11 november gesloten
  • Zaterdag 27 november 9:00 - u
  • Zaterdag 4 december 9:00 - u
  • Zaterdag 11 december 9:00 - u
  • Zaterdag 18 december 9:00 - u
  • Donderdag 23 december 9:30 - 20:00 u
  • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Tips van het Dille team uit Hasselt:

Wist je dat… De Fransman heeft zijn cognac, de Schot zijn whisky en in Hasselt drinken ze jenever. In het Jenevermuseum leer je alles over dit gedistilleerde drankje op basis van de kleine jeneverbes, en in de gezellige bar van het Proeflokaal kan je met smaak proeven van meer dan 130 jenevers!
 
Proef… van lekker kommetje soep bij Zuppa op de Botermarkt. Het aanbod hangt af van de dagverse groenten die de boer vroeg in de ochtend levert. Elke soep wordt geserveerd met ovenvers brood, boter en een appeltje voor achteraf.
 
Bezoek… het Modemuseum in de Gasthuisstraat voor een blik op de Westerse modegeschiedenis van 1750 tot vandaag. Van historische kostuums tot hedendaagse couture en Limburgse ontwerpers zoals Martin Margiela en Raf Simons, hier hangt alles in de kast. 
 
Wandel… rustig rond en geniet van het uitzicht in de grootste Japanse tuin van Europa. Wie rust zoekt kan hier op een bankje naar de watervallen luisteren, de koivissen voederen of een plekje zoeken om te picknicken. 
 
Drink… een lekkere cocktail of een glaasje wijn bij Mixta op de Zuivelmarkt. Hier kan je ook kiezen uit heerlijke tapas om te delen. Onze favoriet? De iberico-kroketjes! 
 
Mee naar huis… heerlijke Hasseltse speculaas van een van de vele bakkers in de stad. Of handgemaakte pralines met een bijzondere vulling van chocoladehuis Boon. 
 
Slapen… doe je in stijl in charmehotel ’t Hemelhuys vlakbij onze Dille-winkel. Vriendinnen Ann en Liesbeth richten het sfeervolle pand smaakvol in met gebruik van natuurlijke en warme materialen zoals kalkverf, Belgisch linnen en terracottategeltjes. In de gezellige stadstuin is het heerlijk ontbijten.