Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25
Olie, azijn & smaakmakers - Dille & Kamille

Olie, azijn & smaakmakers

Heerlijke olijfolie en azijn van topkwaliteit, bijzondere dressings of typisch Britse piccalilly en pittige chutney … van onze smaakmakers word je blij!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Biologische extra vergine olijfolie

Onze extra vergine biologische olijfolie uit Puglia is een heerlijke smaakmaker over gestoomde groente, salades en soepen. Of gebruik onze olijfolie bij pasta of risotto. Bekijk ook onze recepten met olijfolie, zoals deze kaasfondue met Italiaanse kazen en kruiden, en olijfolie met truffel uit Italië.

Witte balsamico azijn

Met onze hoge kwaliteit balsamico azijn geef je jouw gerechten een heerlijke extra smaakaccent mee. Onze witte balsamico azijn is 5 jaar gerijpt en is heerlijk voor in een frisse salade of bij vis- of vegetarische gerechten. Onze 12 jaar gerijpte balsamico azijn van hoge kwaliteit is afkomstig uit het Italiaanse Modena. Hier worden de verschillende soorten al sinds 1605 door het familiebedrijf van Giuseppe Giusti gemaakt. Op een stukje kaas, of puur op een klein lepeltje, zorgt deze balsamico voor een echte smaakexplosie!

Verschillende soorten chutneys bij Dille & Kamille

Je vindt verschillende soorten Britse chutneys bij Dille & Kamille. Van zachtzoete rode uien chutney tot kruidige tomaten chutney of de iets meer pikante mango chutney, onze chutneys zijn lekker als smaakmaker bij allerlei verschillende soorten gerechten of bij een kaasplankje. De chutneys zijn ook heel goed te gebruiken om juist een zoet accent toe te voegen aan een maaltijd uit de Oosterse keuken. Je kunt onze chutneys daarnaast ook nog gebruiken als basis voor een lekkere saus.

Italiaanse smaakmakers

Ook voor de Italiaanse keuken hebben we allerlei smaakmakers in huis. Van de eerdergenoemde olies en azijnen tot lekkere pesto en mixen voor pasta’s. Met de Italiaanse smaakmakers zet je de meest heerlijke Italiaanse gerechten op tafel. Zo haal je een echt een stukje Italië in huis. Weet je nog niet helemaal wat je klaar wilt gaan maken? Bekijk ook onze recepten om inspiratie op te doen!