Speelgoed vanaf 3 jaar - Dille & Kamille

Speelgoed vanaf 3 jaar

Prachtig speelgoed van duurzaam hout of vrolijke knuffels – tussen ons speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar vind je altijd een mooi cadeau. Voor urenlang speelplezier!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
2 90
2 90
Kleur
50 artikelen
50 artikelen
Pagina

Speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar

Jonge kinderen spelen vaak na wat ze in hun omgeving zien. In ons assortiment vind je onder andere houten keuken speelgoed om hun eigen, heerlijke fantasiegerechten te maken en leuke poppen & knuffels om mee te spelen, te kletsen of te knuffelen. Met onze knutselspullen en muziekinstrumenten kunnen ze heerlijk creatief bezig zijn! Ook ons duurzaam houten speelgoed is goed voor urenlang speelplezier. Het houten speelgoed van PlanToys is gemaakt van gepensioneerde rubberbomen en wordt ontworpen door designers met veel praktijkervaring: voor urenlang ontdekken, leren en spelen!

Leuke en leerzame spelletjes voor kinderen

Al spelenderwijs kunnen kinderen ook nog iets opsteken van onze leerzame spelletjes voor kinderen vanaf 3 jaar. Daag kinderen uit met de klassieker ‘mastermind’ in een mooie, houten uitvoering. Of laat ze kennismaken met cijfers en sommen met ons rekenspel. En hoe leuk is het om de vogels uit de tuin of het park weer terug te zien in ons memoryspel met de verschillende vogels uit de lage landen? Ook uitdagend: het torenspel dat wat vraagt van het ruimtelijk inzicht. Genoeg speelgoed om mee te spelen én van te leren!

Educatieve puzzels voor kinderen

Houdt een kind van puzzelen en ontdekken? Bekijk dan onze leuke en educatieve puzzels voor kinderen vanaf 3 jaar. Met onze Europa- en wereldpuzzel leren kinderen over de verschillende landen van de wereld. Met onze dierenpuzzels maken ze kennis met allerlei verschillende dieren. En wie weet, misschien komen ze tijdens een wandeling in de natuur of tijdens het buitenspelen met ons speelgoed voor buiten wel een van de dieren uit de puzzel tegen!

Speelgoed cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons speelgoed maak je kinderen én ouders blij! Want het ziet er mooi uit, het is duurzaam speelgoed en in onze winkels pakken we het mooi in. Geen tijd om langs te komen in een van onze winkels? Bestel dan je cadeautje snel en eenvoudig in onze webshop.