Meubelen

Op de handgemaakte, houten stoelen (en hangstoelen) van Dille & Kamille zit je goed. Met de boen- of wrijfwas van bijenwas kan je het hout verzorgen en blijven je meubels lang mooi!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
14 40
14 40
3 artikelen
3 artikelen

Meubelen voor in elke kamer van het huis

Voor elke kamer van het huis heeft Dille & Kamille mooie meubelen en woonaccessoires. Geniet je bijvoorbeeld van een ontbijtje op bed? Met ons bedtafeltje van rubberhout belanden er geen kruimels tussen de lakens. Stijlvol en handig dus! Maak je huis verder helemaal af met kussens, vloerkleden, rieten manden en zachte plaids.

Houten stoelen voor de eetkamer

Onze houten stoelen worden al sinds 1861 gemaakt in de werkplaats van oprichter Michael Thonet. Thonet was, met zijn idee om hout te kunnen buigen, een pionier op het gebied van meubeldesign. Het unieke, gebogen beukenhout maakt de stoelen extra sterk en geeft het hun herkenbare eigenschappen. Er zijn stoelen met houten zitting en met rieten zitting. Leg er een stoelkussen op van velours en biologisch katoen, als je extra zacht wilt zitten. Met onze boenwas en andere artikelen voor meubelonderhoud, verzorg je het hout en hou je het langer mooi.