Trechters

Gebruik onze handige trechter om bijvoorbeeld kruiden, jam en zelfgemaakte limonade zonder morsen in een fles of pot te gieten. Zo voorkom je verspilling en hou je een schoon aanrecht!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
0 10
0 10
Kleur
6 artikelen
6 artikelen

Trechter van Dille & Kamille 

Nooit meer morsen met onze handige trechter van roestvrij staal! Om eenvoudig en snel allerlei zelfgemaakte drankjes en sauzen in een pot of fles te gieten. Maak bijvoorbeeld een fles met vlierbloesem ijsthee met onze melange voor ijsthee, met groene thee, vlierbloesem en appel. Een heerlijke dorstlesser. Of maak een frisse ijsthee van groene thee, goudsbloem en verveine.  Maak ook je eigen salade dressing, zoals onze Aziatische dressing met sojasaus of een ceasar dressing. Bekijk hier de recepten! 

Mini trechter voor oa kruiden 

Ons setje mini trechtertjes hebben een handig ophangoogje, en een smalle opening om gedroogde kruiden en specerijen in een van onze kruidenpotjes te doen. Bij Dille & Kamille zijn we dol op onze biologische kruiden en specerijen! Het zijn echte smaakmakers en bovendien geef je er je gerechten een persoonlijk tintje mee. Bekijk hier al onze heerlijke kruiden en specerijen

Zelf sauzen maken en meteen opbergen

Met onze passeer- of pureerzeef maak je zelf heerlijke sauzen, soep, puree en babyvoeding in een handomdraai. Doe zacht fruit of bijvoorbeeld gekookte groente in de zeef en schroef hem op onze QS-inmaakpot. Dan komt de puree direct in de pot terechtkomt, klaar om te bewaren, mee te nemen, of in te vriezen.