Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25
Rieten tassen - Dille & Kamille

Rieten tassen

Onze tijdloze rieten tassen zijn perfect als boodschappentas en ideaal voor vakanties. Ook handig bij de kapstok om bijvoorbeeld sjaals in te bewaren, en leuk om (gevuld) cadeau te geven!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rieten tassen van Dille & Kamille

Met de rieten tassen van Dille & Kamille ga je stijlvol op pad! Onze mooie rieten tassen zijn perfect als boodschappentas en ideaal voor vakanties of naar het strand. Onze rieten tassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen als palmblad en savannegras. Dit zijn snelgroeiende planten, en dat maakt ze tot een duurzame grondstof.

Grote rieten tassen

Onze rieten tassen hebben we van groot tot klein! Onze grote rieten tassen zijn leuk om mee te nemen als je inkopen gaat doen op de markt. De verse groente en fruit die uit de tas steken, maken het tot een mooi plaatje en (nog belangrijker natuurlijk) de tassen dragen comfortabel door de zachte leren hengels. Onze kleinere rieten tas is een schattige mini-versie van de grotere boodschappentas. Leuk om cadeau te doen aan kinderen, om zo te geven of met andere kleine cadeautjes erin.  

Bolgamanden als rieten boodschappentas

Onze handgemaakte tassen van savannegras zien we ook vaak voorbijkomen als boodschappentas. Deze ronde manden hebben een stevig, kort hengsel. Het kleinere tasje is ook leuk voor op de babykamer als opbergmand. Daarnaast is er een grote tas van savannegras, met een mooi patroon erin gevlochten. Onze bolgamanden en tassen van savannegras zijn handgevlochten in Ghana. Wil je meer weten over de ambacht van het vlechtwerk van Dille & Kamille? Lees hier onze blog.