Keukenschorten

Onze keukenschorten van biologisch katoen zijn er in mooie, natuurlijke kleuren én in vrolijke printjes. Ook leuk om cadeau te geven aan een echte kookliefhebber, bijvoorbeeld met bijpassende ovenwanten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Keukenschorten tegen vlekken

Of je nu een snelle maaltijd bereidt of een mooi gedecoreerde taart maakt: tijdens het mixen, roeren en snijden kan er nog wel eens gemorst worden. Met een keukenschort bescherm je kleding tegen vervelende vlekken. En in het handige zakje aan de voorkant hou je al je keukengerei bij de hand

Schorten met bijpassend keukentextiel

Onze keukenschorten zijn niet alleen handig, maar je maakt het ook extra gezellig in de keuken met een van onze schorten in een mooie kleur of vrolijke print. En misschien vind je het leuk om in de winter en in de zomer een andere kleur schort te gebruiken? In de winter een sfeervol donderblauw schort en in de zomer een vrolijk, groen of lichtgeel schort. Bij onze keukenschorten is vaak bijpassend keukentextiel te vinden waarmee je zelf een leuk set samenstelt met keukendoeken, pannenlappen, ovenwanten en theedoeken. Ook leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld voor een housewarming

Keukenschorten van biologisch katoen

Onze keukenschorten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit katoen is fijn om te gebruiken, ziet er mooi uit het én is op een verantwoorde manier geproduceerd. Zo kan jij er optimaal van genieten!

Tuinschort voor al het tuingereedschap

In ons assortiment hebben we naast keukenschorten, ook een tuinschort. Met dit stevige schort heb je in één keer alles bij de hand als je in de tuin werkt. In de 5 zakken en onder de lus is voldoende ruimte voor zakjes zaad, snoeischaar en ander gereedschap als opbindtouw en steeketiketten. Ideaal voor elke enthousiaste tuinier!