Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie

Bonbon van rettich met pistachepesto en citroenolie

Met frisse rettichlinten en een vulling van knapperige pistachepesto maak je in een handomdraai een feestelijke amuse!
Voor 4 personen

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding 

  1. 1. Snij de rettich met de handmandoline in dunne linten van ongeveer 2 mm dik en ca. 10 cm lang.  
  2. 2. Leg twee linten kruislings over elkaar. 
  3. 3. Schep een eetlepel pistachepesto in het midden. Dit gaat het best als de linten wat breder zijn (ca. 4 cm). 
  4. 4. Vouw dicht tot een pakketje en besprenkel met olijfolie.
  5. 5. Garneer met pistachenootjes en serveer de bonbons van rettich op een mooie schaal.     

Tip: Serveer deze amuse met een glas mousserende Theesprankel.*