Wil je je bestelling nog vóór kerst ontvangen? Bestel dan vóór dinsdag 16 december

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

3 dips voor borrelbrood

Met deze receptjes maak je in een handomdraai een heerlijke harissa- en aïoli dip en guacamole voor bij de borrel. Lekker met focaccia, stokbrood, flatbread of rauwkost.



+- 20 minuten

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Harissa-dip

Meng 2 eetlepels van de mix met 2 eetlepels crème fraîche en 2 eetlepels Griekse yoghurt.

Aïoli-dip

Meng 2 eetlepels van de mix met 4 eetlepels heet water. Doe hier vervolgens 2 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels Griekse yoghurt door.

Gaucamole

Maak een grove puree van de avocado’s en meng het sap van de limoen en 2 eetlepels van de mix erdoor.

Roer de dips goed door, breng op smaak met peper en zout en doop er een lekker stukje brood in!