Groningen

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Grote Kromme Elleboog 18-20
9712 BK Groningen
tel: 050 313 49 77

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 21u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 18u
Zondagvan 12u tot 17u
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Groningen:

Wist je dat…
 Groningen één van de oudste universiteiten van Nederland heeft? Het prachtige neo-renaissancistische Academiegebouw aan de Broerstraat werd in 1906 gebouwd, nadat het vorige pand in vlammen opging. Om het hoekje bij Dille & Kamille, in goed gezelschap dus!

Bezoek…
 de Martinitoren en ontdek Groningen op grote hoogte. Beklim de 97 meter hoge kerktoren (bijnaam “d'Olle Grieze”) en je wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad.

Geniet…
 van heerlijke gerechten met (biologische) streekproducten bij Flinders Cafe. Dit levendige café-restaurant in een prachtig paviljoen in het Noorderplantsoen serveert ontbijt en high tea, smakelijke lunchgerechten, alles voor een uitgebreide borrel of een gezellig diner.

Mee naar huis… 
een leuk hebbedingetje van Handmade Hopes, een woonwinkel waar jongeren met een bijzondere achtergrond kunnen leren wat hun talenten zijn. Retro, handmade, hip en uniek!

Proef…
 van ambachtelijke baguettes, zoete taartjes, croissants, hartige quiches en specialiteit-van-het-huis ‘tourte d’alouette’ (een Franse boerenbrood met zuurdesem) bij bakkerij Broodje van Eigen Deeg. Bon appétit!

Wandelen…
 doe je in het prachtige Noorderplantsoen. Een park in Engelse stijl met vijvers waar jaarlijks een aantal evenementen, zoals Noorderzon, georganiseerd worden. In de binnenstad kan je even tot rust komen met een kopje thee in de idyllische Prinsentuin

Slapen…
 doe je in de unieke B&B Stee in Stad. In drie bovenwoningen in de Groningse Korrewegwijk zijn 12 bijzondere kamers ingericht. Elke kamer heeft een andere stijl, van modern met felle kleuren tot landelijk rustiek.