Zeepbol

De iconische en nostalgische zeepbollen zijn terug van weggeweest. De zeepbolhouder met zeepbol zal je vast doen terugdenken aan de vroegere klasklokalen waar deze altijd wel te vinden waren. Ga voor klassieke en nostalgische sferen in huis en plaats nu je eigen zeepbol in jouw keuken, badkamer of toilet.

4 artikelen
 1. Zeepbol voor zeephouder, amandelgeur
  Zeepbol voor zeephouder, amandelgeur
  6,95
  23,56 / kg
 2. Zeephouder met zeepbol, citroengeur
  Zeephouder met zeepbol, citroengeur
  32,95
 3. Zeepbol voor zeephouder, citroengeur
  Zeepbol voor zeephouder, citroengeur
  6,95
  23,56 / kg
 4. Zeepbol voor zeephouder, cederhoutgeur
  Zeepbol voor zeephouder, cederhoutgeur
  6,95
  23,56 / kg
4 artikelen

Nostalgische zeepbol

De zeepbol zal je misschien nog wel herkennen van vroeger op school. In veel klaslokalen en gymzalen werd er gebruik gemaakt van een zeepbol. De zeepbol is een authentiek Frans product. In de jaren 50 bedachten de zeepmakers van ‘Laboratoire Provendi’ de draaiende en iconische zeep. De zeepbol was namelijk een stuk praktischer en hygiënischer, dan een traditioneel stuk zeep.

Zeepbol met praktische zeepbolhouder

Je kunt bij Dille & Kamille ook terecht voor een zeephouder voor de zeepbol. Deze houder kun je eenvoudig aan de muur bevestigen met behulp van de bijgeleverde schroeven. Doordat de zeephouder hangt, is de zeephouder erg hygiënisch en praktisch. Dit komt namelijk omdat de zeep niet in een bakje blijft liggen, hierdoor blijft de zeep droog, stevig en schoon. Daarnaast geeft een zeepbol ook een nostalgische en decoratieve uitstraling in jouw keuken, badkamer of toilet. Ideaal dus voor bij elke wastafel!

Natuurlijke zeepbollen in verschillende geuren

We hebben een zeepbol met verschillende kleuren en geuren. Zo hebben we een witte zeepbol met de geur van amandel, een gele zeepbol met de geur van citroen en een bruine zeepbol met de geur van cederhout. Onze zeepbollen zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten. De plantaardige ingrediënten zijn zacht en fijn voor je huid. Daarnaast zorgen ze ervoor dat ze je huid niet uitdrogen. Daardoor zijn onze zeepbollen ook geschikt voor iemand met een zeer droge of gevoelige huid. Je vindt onze zeepbollen online, maar je kunt ze ook gezellig in een van onze winkels langskomen.