Zeepbol

Met onze zeepbollen met standaard geef je een nostalgische sfeer aan je keuken, badkamer of toilet.

4 artikelen
4 artikelen

Nostalgische zeepbol

De zeepbol zal je misschien nog wel herkennen van vroeger op school. In veel klaslokalen en gymzalen werd er gebruik gemaakt van een zeepbol. De zeepbol is een authentiek Frans product. In de jaren 50 bedachten de zeepmakers van ‘Laboratoire Provendi’ de draaiende en iconische zeep. De zeepbol was namelijk een stuk praktischer en hygiënischer, dan een traditioneel stuk zeep.

Zeepbol met praktische zeepbolhouder

Je kunt bij Dille & Kamille ook terecht voor een zeephouder voor de zeepbol. Deze houder kun je eenvoudig aan de muur bevestigen met behulp van de bijgeleverde schroeven. Doordat de zeephouder hangt, is de zeephouder erg hygiënisch en praktisch. Dit komt namelijk omdat de zeep niet in een bakje blijft liggen, hierdoor blijft de zeep droog, stevig en schoon. Daarnaast geeft een zeepbol ook een nostalgische en decoratieve uitstraling in jouw keuken, badkamer of toilet. Ideaal dus voor bij elke wastafel!

Natuurlijke zeepbollen in verschillende geuren

We hebben een zeepbol met verschillende kleuren en geuren. Zo hebben we een witte zeepbol met de geur van amandel, een gele zeepbol met de geur van citroen en een bruine zeepbol met de geur van cederhout. Onze zeepbollen zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten. De plantaardige ingrediënten zijn zacht en fijn voor je huid. Daarnaast zorgen ze ervoor dat ze je huid niet uitdrogen. Daardoor zijn onze zeepbollen ook geschikt voor iemand met een zeer droge of gevoelige huid. Je vindt onze zeepbollen online, maar je kunt ze ook gezellig in een van onze winkels langskomen.