Wijnglazen

Bij Dille & Kamille dekken we de tafel graag met liefde en aandacht. Naast fijn tafellinnen en je mooiste bestek, verdient je gedekte tafel ook een kleine sprankeling met elegante wijnglazen. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
2 10
2 10
5 artikelen
5 artikelen

Elke wijn een eigen wijnglas

Een volle Merlot, een frisse Chardonnay of je favoriete bubbels: wijn smaakt lekkerder in een goed glas. Bij Dille & Kamille vind je wijnglazen om dagelijks te gebruiken en om mee te proosten op speciale momenten. De kristallen wijnglazen zijn elegant, drinken heerlijk en het glas geeft een mooie ‘ping’ als je proost.

Met de rode wijnglazen, groot en bolvormig, komen de aroma’s van de wijn tot hun recht en kun je ze goed ruiken. Helemaal als je ze schenkt uit onze decanteerkaraf. De witte wijnglazen zijn elegant en slank en houden de wijn langer koel. En voor de liefhebbers van een glaasje bubbels heeft Dille & Kamille stijlvolle champagneglazen.

Hou het koel!

Om je witte wijn of champagne fris te houden kun je onze terracotta wijnkoeler gebruiken. Je favoriete fles blijft zo lekker koel. Heb je na een gezellig feestje toch nog champagne over, gebruik dan de champagnestop. Zo blijven de bubbels in de champagne, en andere mousserende dranken, na openen één tot twee dagen behouden.