Recepten
Aardappelsalade met radijs en groene asperges
Deze kleurrijke salade is lekker bij de barbecue of bij een gewoon stukje vlees of vis. Niet moeilijk om te maken, maar wel erg lekker!
Ingrediënten:
- 1 kg krieltjes
- Dressing mosterd & dille (bio)*
- Mix voor geroosterde aardappels*
- Olijfolie*
- Teentje knoflook
- Verse peterselie
- Groene mini-asperges
- Bos radijsjes
- Rucola (2 handjes)
- 1 ei per persoon
- Zwarte peper*
- Zout*
Benodigdheden:
- Schaaltje om te mengen*
- Snijmesje*
- Eierprikker*
- Knoflookpers*
- Ovenschaal*
- Pepermolen*
*Verkrijgbaar bij DIlle & Kamille
Bereiding:
- Meng de kruidenmix met olie (voor de hoeveelheden: zie de verpakking) en voeg er nog een extra teentje geperste knoflook aan toe.
- Verwarm de over voor op 180°C.
- Doe de krieltjes in een ovenschaal en meng de olie met de kruidenmix er doorheen.
- Zet ca. 35-40 minuten in de oven tot de krieltjes goudbruin en zacht zijn.
- Kook kort de asperges en snij de radijsjes in plakjes.
- Kook ondertussen ook de eieren.
- Voeg, als de krieltjes goed zijn, de asperges, radijsjes en rucola toe.
- Maak de aardappelsalade af met de dressing en wat verse peterselie, breng op smaak met zout en peper en leg er een doormidden gesneden ei op.