Tafellopers

Voor een uitgebreid diner met vrienden of het dagelijks ontbijt, met onze tafellopers maak jij je tafel in een handomdraai extra sfeervol. Ook mooi in combinatie met onze servetten en tafelkleden.

Filteren
Alle filters
Huidige filters
  1. Kleur Meerkleurig Verwijder dit artikel
Selectie verfijnen
Prijs
12 13
12 13
Kleur
Huidige filters
  1. Kleur Meerkleurig Verwijder dit artikel
2 artikelen
2 artikelen

Tafellopers van biologisch katoen

Een gezellig etentje thuis begint met een mooi gedekte tafel, bijvoorbeeld met onze tafellopers. Onze tafellopers zijn gemaakt van biologisch katoen, van goede kwaliteit en verkrijgbaar in mooie kleuren. Voor een rustige uitstraling, kies je voor een tafelloper in een van onze neutrale kleuren als olijfgroen. Of geef juist een vrolijk accent met een tafelloper in een mooie print. Aan een sfeervol gedekte tafel voelt iedereen zich direct welkom!

Verschillende kleuren en materialen

Een wit tafelkleed is niet voor niets dé klassieker onder de tafelkleden, want het is een goede basis voor allerlei gelegenheden: van chique diner tot het dagelijks ontbijt. Onze tafellopers zijn eenvoudig te combineren met een wit tafelkleed, bijvoorbeeld tijdens Kerst. We hebben regelmatig tafellopers in het assortiment speciaal voor de feestdagen. Met een tafelloper uit onze kerstcollectie over een wit tafelkleed, geef je de kersttafel een feestelijke uitstraling. Een groene tafelloper is weer de perfecte kleur voor een heerlijke paasbrunch! Combineer een vrolijke tafelloper met wit servies voor een frisse uitstraling, of kies juist voor geglazuurd servies voor een natuurlijke uitstraling.

Bijpassend tafeltextiel bij onze tafellopers

Veel van onze tafellopers hebben bijpassende servetten, placemats en tafelkleden. Dit tafeltextiel combineert ook mooi met ons servies, glazen en onze kandelaars in verschillende kleuren en materialen.