Zo plaats je een bestelling

  1. Voeg het door jou gekozen artikel toe aan je winkelmandje door op de zwarte button met de tekst 'Voeg toe' te klikken. Via het icoontje van het tasje in de rechterbovenhoek van je scherm, kom je op de pagina met al jouw gekozen artikelen. Je kunt hier ook aangeven of je meerdere exemplaren van hetzelfde artikel wilt bestellen. Klik hier op de zwarte button ‘Ga door naar afrekenen’.
  2. In de eerste stap van het bestelproces, vragen we om jouw gegevens. Heb je al eerder besteld bij de Dille & Kamille webwinkel en een account aangemaakt? Dan kun je inloggen met je eerder opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Ben je een nieuwe klant bij de Dille & Kamille webwinkel of heb je geen account aangemaakt? Dan vul je op dit scherm je naam en je adres in. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met je persoonlijke gegevens om (zie hiervoor onze privacy policy). Klik tot slot op de zwarte button ‘Verder met bestellen’.
  3. In de derde stap ‘Hoe wil je jouw bestelling ontvangen?’ kun je kiezen of je jouw bestelling wilt laten bezorgen of wilt afhalen bij een afhaalpunt of in de winkel. Het is mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen dan op je eigen adres (factuuradres), bijvoorbeeld als je een cadeau wil laten bezorgen. Klik daarvoor op de link ‘Laten bezorgen op een ander adres’ die je vindt in de groene balk met het adres dat je eerder hebt opgegeven. 
  4. Rond je bestelling af door op de knop 'Verder met bestellen' te klikken. Na afrekenen krijg je van ons een bevestigingsmail. Als bijlage bij de bevestigingsmail zit je factuur. Zodra wij je pakket onderweg is ontvang je van ons opnieuw een e-mail met een linkje naar de Track & Trace-code van je bestelling.