De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Geschenk- & kerstpakketten

Iedereen is anders, dit maakt het winkelen soms zo uitdagend en leuk - maar tussen ons ruim assortiment geschenkpakketten zit altijd wel iets moois! Dille & Kamille heeft met zorg en aandacht een aantal pakketten samengesteld. Klik op de foto om het pakket te bestellen, of loop binnen bij een van onze winkels. 


Geschenk- & kerstpakketten op maat
Wil je je collega's of (zakelijke) vrienden verrassen met een uniek kerstpakket, dat met zorg voor jou wordt samengesteld? Wij denken graag met je mee om een origineel kerstpakket samen te stellen. Kom langs in een van onze winkels en laat je inspireren en adviseren door één van onze medewerk(st)ers. 

Cadeaukaart
Weet je niet zo goed welk cadeau bij wie past? Niet getreurd, want Dille & Kamille verkoopt ook cadeaukaarten. Je kunt het gewenste bedrag op de cadeaukaart kiezen (vanaf €10,-). De cadeaukaart is drie jaar geldig, besteedbaar in onze Nederlandse en Belgische winkels en in de webwinkel, en hoeft niet in een keer verzilverd te worden. We kunnen ze uiteraard ook leuk voor je inpakken!