De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Koken

In de keuken heerlijke gerechten klaarmaken, is iets waar we bij Dille & Kamille dol op zijn. Geluk zit in kleine, dagelijkse dingen vinden wij. Dus ook in met liefde en plezier iets heel lekkers maken – en er samen van genieten! En een gerecht zelf maken, is vaak ook gezonder, duurzamer én voordeliger dan kant-en-klaar gerechten. Of je nu gaat koken, stomen, bakken of inmaken, goed keukengerei is onmisbaar in iedere keuken. Van de ideale garde tot een robuuste vijzel, ons keukengerei helpt je bij al je kookavonturen.

Onze favorieten


Tips en inspiratie


#dillekamille

Een kijkje bij jou in huis


Lekker koken met ons keukengerei

Lekker koken begint met goed keukengerei. Met onze handige en duurzame keukenspullen is het fijn werken. Bij Dille & Kamille vind je alles voor in je keuken en ook prachtige kook-cadeaus: allereerst onmisbare basics als messen en snijplanken, keukenweegschaal, pollepels, pannen en ovenschalen. Maar ook gardesraspen, pepermolens en heel veel meer. Met onze kleurige keukenschorten, ovenwanten en theedoeken kleed je je keuken aan.

Diverse soorten bakspullen, pannen en keukengerei

Enthousiaste thuisbakkers kijken meteen bij onze taartvormen, cakeblikken, maatlepels en andere bakaccessoires. Met onze weckpotten en andere inmaakspullen lukt zelf jam of chutney maken altijd. Is de Italiaanse keuken jouw grote liefde? Van pastamachine tot parmezaanrasp, je vindt ze bij ons. Kook je graag oosters? Dan mogen een bamboe stoommand en een stevige vijzel niet ontbreken in je keukenkastje.

Kook inspiratie van Dille & Kamille

Met onze kookspullen, keukengerei en keukenaccessoires kan je de lekkerste gerechten maken en deze op z’n mooist presenteren. Laat je inspireren door onze blog met heerlijke recepten, met stap-voor-stap uitleg, en onze tafel inspiratie. Ook voor mooie tafelaccessoires ben je bij Dille & Kamille namelijk aan het juiste adres. Zo kan je voor elke gelegenheid en elk gerecht de tafel prachtig dekken. Veel kookplezier!