Boodschappenlijst
Ingrediënten
- 750 g ricotta
 - 450 g Parmezaanse kaas (geraspt)
 - 2 el truffel olijfolie*
 - 1 kleine ui
 - 2 teentjes knoflook
 - 1 el Italiaanse kruiden*
 - 500 ml witte wijn
 - (Restjes) groenten, brood en mini grissini* om te dippen
 
Benodigdheden
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding
- Verhit de olijfolie in de pan en fruit hierin de, fijngesneden, ui en knoflook.
 - Doe de Italiaanse kruiden erbij en bak nog even kort mee.
 - Blus af met de witte wijn en laat in 10-15 minuten tot de helft inkoken.
 - Voeg de kazen al roerend, en beetje bij beetje, toe en blijf roeren tot alle kaas gesmolten is.
 - Giet de kaasfondue door de zeef om eventuele klontjes eruit te halen.
 - Zet de fonduepan op het onderstel. Eet smakelijk!
 
 Bereid deze kaasfondue op laag vuur.










