De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Workshops Nijmegen

Op dit moment worden er geen workshops gegeven bij Dille & Kamille in Nijmegen. Houd deze pagina goed in de gaten voor toekomstige workshops.

Workshop: Macramé plantenhanger maken

Door Haken en zo workshops

Tijdens de workshop ga je aan de slag met het knopen van je eigen planten macramé-hanger. Ilse Tielen neemt je mee in de creatieve wereld van het macrameeën.

Je leert de techniek, hoe je creatief mooie knopen kunt maken en kralen kunt toevoegen aan jouw eigen planten macramé-hanger.

Je ontvangt het materiaal om mee aan de slag te gaan (hier is keuze in verschillende kleuren), de werkbeschrijving en eventueel een glazen vaas.

Je kunt ook zelf een plant en potje meenemen van thuis of een mooie plant en potje uitzoeken bij Dille & Kamille.


Zondag 5 april

  • Zondag 5 april 13.00- 15.30

Kosten:

  • € 29,50 exclusief vaasje en inclusief werkbeschrijving, benodigdheden, koffie/thee en wat lekkers.
  • € 36,00 inclusief glazen vaas, de werkbeschrijving, benodigdheden, koffie/thee en wat lekkers
  • Inschrijven via: info@hakenenzoworkshops.nl
  • Er is ruimte voor 8 deelnemers.

Workshop: botanisch tekenen & illustreren

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met botanische lijnillustraties. Net als in haar boek ‘De geheime tuin, botanisch tekenen en illustreren’ neemt Mijke je mee in de wereld van inspiratie. Ze leert je de geheimen om over je 'witte pagina-vrees' heen te komen en te beginnen aan je eigen botanische kunst.

Je ontvangt een goodiebag met alle benodigdheden voor deze workshop. Daarnaast vind je een kleine poster en enkele wenskaarten uit de collectie van Mijke (mijksje-illustrations) in dit pakketje. We maken illustraties op cadeaupapier, ontwerpen eigen stickers en labels en je gaat naar huis met een flinke dosis inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Voor deze workshop hoef je geen tekentalent te zijn!

 

Zaterdag 18 januari 2020 13:30-16:00
Kosten €45,- 
(Inclusief goodiebag t.w.v. €15,-)
Inschrijven via: https://www.mijksje.nl/workshop