Schrijfwaren

Juist nu we bijna alles online doen, is 'ouderwets' schrijven en tekenen extra leuk. Van een nostalgisch leitje (met griffel!) tot lieve kaartjes, schriften en de mooiste schetsboeken, Dille & Kamille heeft de mooiste schrijf- en tekenspulletjes voor je. En cadeautjes inpakken wordt extra leuk met ons inpakpapier, feestelijke labeltjes en heel veel ander moois.

NIEUW  Maak het met Dille Laat je inspireren door onze DIY's en ga zelf aan de slag! 


#dillekamille

Een kijkje bij jou in huis


Voor groot en klein, Dille & Kamille is de winkel voor de mooiste teken- en schrijfspullen. Van prachtige kleurpotloden tot krijtborden, zelf ontworpen schriftjes en schetsboeken, laat je creativiteit de vrije loop. 

In deze tijd van alles online is het extra leuk én persoonlijk om iemand een lief kaartje te sturen. Bij ons vind je heel veel verschillende kaarten van onze eigen ontwerpsters. Net als prachtig cadeaupapier, naamkaartjes, etiketten, stempelsen washi tape: zo wordt cadeautjes inpakken een feestje!

Ontdek bij ons ook heel veel moois voor je werkplek thuis: notitieblokken, schriften en to- do-lijstjes ,magneetborden, clips en andere bureauaccessoires.