Tuintextiel

Op zomeravonden lang in de tuin zitten met ons fijne tuintextiel, wij houden ervan! Heerlijk genieten in de zon of een diner organiseren aan een gezellig gedekte tafel. Bij Dille & Kamille vind je alles wat je nodig hebt om het heerlijke buiten leven te creëren.

Van hoog naar laag sorteren
10 artikelen gevonden
Van hoog naar laag sorteren
10 artikelen gevonden

Buitenkussens voor een gezellige tuin

Met de fijne buitenkussens en stoelkussens van Dille & Kamille creëer je een gezellige en comfortabele zithoek in je tuin. Maar ook op je balkon kan jij met onze buitenkussens een gezellig hoekje maken. Onze stoelkussens hebben twee handige linten om ze aan de stoel vast te strikken, zo glijden de tuinkussens niet weg als je erop zit. Daarnaast zijn onze tuinkussens gemaakt van biologisch katoen, ze worden gefabriceerd in India en zijn daarbij GOTS-gecertificeerd. Dat is fijn voor jou en fijn voor de natuur!

Alles voor een fijn buitenleven

Wij houden van heerlijk buitenleven, op warme zomerdagen of juist wanneer de zon even doorkomt op een mooie herfstdag. Met onze fijne buiten artikelen maak jij jouw tuin in een handomdraai gezellig. Zo hebben we gezellige tuinfakkels, lantaarns van bamboe en buitenkaarsen om je tuin mee te verlichten. Met deze leuke verlichting aan kan je heerlijk lange avonden genieten in jouw tuin. Nodig gezellig vrienden uit, of geniet even alleen met een goed boek en een lekkere kop thee.

Tuintextiel van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille hebben we allerlei fijn tuintextiel waar jij je tuin of balkon mee op kunt fleuren. We hebben stoelkussens in verschillende kleuren en maten, zo zit het perfecte tuinkussen er altijd wel voor je bij. Ook hebben we bijpassende tafelkleden en tafelaccessoires , zodat jij je buitentafel extra gezellig kunt maken. Je vindt ons fijne tuintextiel en tuinartikelen in een van onze winkels, maar je kunt ze ook eenvoudig online bestellen! Jouw producten worden al dezelfde dag verzonden.