Delft

Dille & Kamille Delft is open!

Als franchise in Delft helpen wij u graag aan uw favoriete Dille & Kamille artikelen! Het is niet meer nodig om een reservering te maken, u bent weer van harte welkom in onze winkel op ieder gewenst moment.

De spelregels zijn:
• Wij laten 1 klant per 10m2 toe in de winkel.
• Kom het liefst alleen.
• Wij vragen u een mondmasker te dragen en een winkelmandje bij binnenkomst te nemen. Ook de medewerkers dragen een mondmasker en houden altijd 1.5m afstand van elkaar.

Heeft u vragen? Bellen of mailen kan nog steeds naar: 015-2138925 of Delft@dille-kamille.com

Liefs,
Dille & Kamille Delft

Adres

Burgwal 5
2611 GE Delft
015 213 89 25

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Delft:

Wist je dat…
 de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer in Delft geboren en getogen is? Je ontdekt zowel het leven als het werk van de 17e eeuwse schilder in het Vermeer Centrum. Zijn graf bezoek je in de Oude Kerk.  

Geniet… van een kopje koffie bij het Stads-Koffyhuis. En proef meteen ook van de specialiteit: ‘Delftse Donder’, een chocoladegebakje met slagroom, chocolademousse en ganache.

Bezoek… de Koninklijke Porceleyne Fles,    de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Ook Museum Prinsenhof is een must als je Delft bezoekt. In dit unieke monumentale gebouw sta je oog in oog met de geschiedenis: hier werd in 1584 Willem van Oranje vermoord - je kunt de kogelgaten nog zien zitten. 

Eet… de allerlekkerste Hollandse taartjes en biologische broodjes bij Jans op de Brabantse Turfmarkt. In dit prachtige Rijksmonumentale pand serveren ze ouderwetse Moorkoppen, slagroompunten, Lange Delfjes en het bekende koekje Jan Hagel – onze favoriet! 

Wandel… of fiets in het landschap rond de stad. In recreatiegebied Delfse Hout kan je ook fijn picknicken of zwemmen. 

Mee naar huis…
 leuke spulletjes van ‘De Winkel’ op het Vrouwjuttenland. In dit kleine winkeltje kijk je je ogen uit: schriftjes, knopen, linten, kaarten, vintage serviezen, originele sieraden en meer moois.

Slapen… doe je in B&B Anne’s Ding op 10 minuutjes wandelen van het historische centrum. In de gezellige gastenkamers is het heerlijk slapen en bij mooi weer kan je ontbijten op het terras aan de vaarweg Delftse Schie.