Kortrijk

Speciale maatregelen

Om winkelen zo veilig mogelijk te maken voor onze medewerkers en klanten gelden speciale maatregelen. Daarnaast kan je ook bestellingen ophalen bij de winkel. Lees hier meer >

Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Bekijk de online workshops hier. >

Adres

Sint-Jansstraat 13
8500 Kortrijk
056 22 25 41

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:30
Dinsdag 9:30 - 18:30
Woensdag 9:30 - 18:30
Donderdag 9:30 - 18:30
Vrijdag 9:30 - 18:30
Zaterdag 9:30 - 18:30
Zondag gesloten -

Let op! Openings- en sluitingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Bijzondere openingstijden

  • Allerheiligen 1 november gesloten
  • Wapenstilstand 11 november gesloten
  • Zaterdag 27 november 9:00 - u
  • Zaterdag 4 december 9:00 - u
  • Zaterdag 11 december 9:00 - u
  • Zaterdag 18 december 9:00 - u
  • Donderdag 23 december 9:30 - 20:00 u
  • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Kortrijk:  

Wist je dat… er in Kortrijk een eiland in de Leie ligt? Het Buda-eiland is een ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Hier kan je workshops volgen, naar de film, expo’s bezoeken of theater ontdekken. 

Ontdek… de Broeltorens, monumentale torens uit de Middeleeuwen die verbonden worden door een brug. De torens zijn één van de belangrijkste symbolen van de stad, en de laatste overblijfselen van de stadswallen. 

Drink… een kopje koffie en eet een stukje taart bij De Dingen. Zie je in dit gezellige café een mooie stoel of ander leuk voorwerp – alles wat je ziet is te koop!

Wandel… door de straatjes van het Begijnhof, beschermd door Unesco als Werelderfgoed. Hier vind je 17e eeuwse barokke huisjes, de Sint-Mattheuskapel en het Begijnhofmuseum. 

Mee naar huis… een boek! Bij boekhandel Theoria vind je een ruime keuze kunst- en fotografieboeken, kinderboeken en hedendaagse literatuur. Blader door hun uitgebreide collectie aan de leestafel en geniet ondertussen van een kopje koffie of thee.

Slaap… net buiten de stad in het viersterrenhotel Wu Wei. Hier kan je heerlijk ontspannen en genieten van de bijzondere sfeer. Jezelf helemaal verwennen doe je met één van de behandelingen in hun spa & wellness.