Leeuwarden

Je kunt je bestelling nu ook afhalen bij een Dille & Kamille winkel bij jou in de buurt. Lees meer >

 

Adres

Nieuwestad 48
8911 CV Leeuwarden
+31-(0)58-3030488

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 21:00
Vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Bijzondere openingstijden

  • Zaterdag 27 november 9:00 - u
  • Zaterdag 4 december 9:00 - u
  • Zaterdag 11 december 9:00 - u
  • Zaterdag 18 december 9:00 - u
  • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Leeuwarden:

Wist je dat…De Oldehove toren nog schever is dan de toren van Pisa? Dit gebouw laat je kennismaken met de Friese cultuur en geeft je een fantastisch uitzicht over de stad!

Bezoek…Het Natuurmuseum Fryslân en verwonder je over de bijzonderheden van de natuur. Van de kleinste bij tot het enorme skelet van een potvis, de wisselende tentoonstellingen en een uitgebreid programma met activiteiten zorgen ervoor dat er altijd iets nieuws te beleven is!

Drink…een heerlijk kopje koffie of een verse smoothie bij Stek. Het koffietentje zit in een voormalig brugwachtershuisje aan het water en heeft een prachtig uitzicht op de scheve Oldehove. In de zomer kan je de stekboot ook huren voor feestjes en bedrijfsuitjes. 

Ontdek…Leeuwarden aan de hand van de mooiste Friese verhalen met de Friese Verhalen Tour. De lokale gidsen kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen je graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden!

Proef…heerlijke gerechten in de oude gevangenis van Leeuwarden bij Proefverlof! Hier kan je genieten van puur eten met alleen lokale en biologische ingrediënten.

Wandel…door stadspark en jachthaven De Prinsentuin, een groene oase in het centrum van Leeuwarden. In de zomermaanden kan je hier op zondagmiddag zelfs genieten van de Prinsentuinconcerten.

Mee naar huis…producten met een tweede leven van Hardwerk X Fogeltje. Een winkeltje vol met unieke vintage woonaccessoires, eerlijke mooie kleding en heel veel vinyl.

Slaap…in het bruisende centrum van Leeuwarden bij boutique hotel In De Brouwerij. De kamers in het voormalig koetshuis hebben allemaal een karakteristieke sfeer en een fantastisch uitzicht over de binnentuin, de brouwerij of het Zaailand.