Luik

Speciale maatregelen

Om winkelen zo veilig mogelijk te maken voor onze medewerkers en klanten gelden speciale maatregelen. Daarnaast kan je ook bestellingen ophalen bij de winkel. Lees hier meer >


Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Bekijk de online workshops hier. >
 

Adres

Rue Pont d'Avroy 24-26
4000 Luik
042 96 00 75

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:30
Dinsdag 9:30 - 18:30
Woensdag 9:30 - 18:30
Donderdag 9:30 - 18:30
Vrijdag 9:30 - 18:30
Zaterdag 9:30 - 18:30
Zondag gesloten -

Bijzondere openingstijden

 • Allerheiligen 1 november gesloten
 • Wapenstilstand 11 november gesloten
 • Zaterdag 27 november 9:00 - u
 • Zaterdag 4 december 9:00 - u
 • Zondag 5 december 12:00 - 18:00 u
 • Zaterdag 11 december 9:00 - u
 • Zondag 12 december 9:30 - 18:30 u
 • Zaterdag 18 december 9:00 - u
 • Zondag 19 december 9:30 - 18:30 u
 • Donderdag 23 december 9;30 - 20:00 u
 • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Luik:


Ontdek… 
het spectaculaire Mémorial Interallié – een monument in de heuvels boven Luik ter nagedachtenis van de soldaten uit geallieerde landen die tijdens WO I vochten. De Antwerpse architect Jozef Smolderen ontwierp een gebouw in neo-Byzantijnse stijl met imposante koepel. Van hieruit heb je een prachtig zicht op de stad!

Geniet… van een lekkers vers ontbijt bij Madame Boverie. De ingang van deze fijne ‘sandwicherie’ is gelegen in het minstens zo fijne kunstmuseum van Luik.

Bezoek… La Cité Miroir: in dit voormalige zwembad is nu ruimte voor kunst en cultuur. De site is gedeeltelijk geklasseerd als Waals erfgoed.

Proef… van de kunstige gebakjes van patisserie Stoffels. In de toonbank liggen elke dag een dertigtal individuele taartjes en desserts die namen dragen zoals Sablon, Cristal Framboise en Charlotte praliné. Stuk voor stuk bijna te mooi om op te eten!

Mee naar huis… ambachtelijke chocolade van Carré Noir. Puur geluk voor lekkerbekken in het kleinste straatje van Luik.

Wandel… op zondag langs de oevers van de Maas. Tijdens de Marché De La Batte vind je drie kilometer kraampjes langs de rivier waar je in een echte marktsfeer fruit en groenten, kleding, boeken, planten en meer kan kopen.  

Slaap… in de gezellige B&B ‘The Street Lodge’ of kies een kamer in het prachtige Neuvice Hotel. Dit hotel in het historische hart van de stad is gevestigd in drie historische gebouwen rond een groene binnenplaats.

Wist je dat… je in Luik niet alleen prachtige musea zoals het Musée de la Boverie hebt, maar ook heel veel kunstgalerijen? Bezoek bijvoorbeeld de Galerie d’Art LiehrmannEspace 75 van Francis Noel of de galerij van Christine Colon vlakbij de kathedraal.