Enschede

In Enschede is het mogelijk om een workshop te combineren met een etentje bij restaurant Bardot. Wil je graag na een workshop gezellig in Enschede dineren, neem dan contact op met: enschede@dille-kamille.com of tel: 053-43433.

Workshop: Kerstkaarten stempelen

Door Ilone van de Kroonluchter

Wil jij dit jaar prachtige handgemaakte kaarten en cadeaulabels om te versturen of om je cadeautje een persoonlijke touch te gegeven. Ilone geeft uitleg over de stempeltechniek en tips & tricks zodat je zelf heerlijk aan de slag kunt.

Je krijgt een pakketje van 5 kaarten met envelop, 3 gekleurde A-6 kaarten en 10 cadeaulabels om te bestempelen in winterse sferen. De afwerking met mooi touw zal ook onze aandacht krijgen. We gebruiken de rubberstempels en inkt van het merk Perlenfischer, de kaarten van Biotop papier en een setje labels uit de Dille & Kamille collectie. Ook kun je stempels uit de kerstcollectie van Dille & Kamille proberen.

We beginnen met koffie, thee met iets lekkers en zullen proberen na ruim 2 uur de laatste hand te leggen aan het stempelwerk en de afwerking.

Donderdag 7 november 18.30 - 21.00
Kosten € 27,50 p.p. inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.
Inschrijven via: dekroonluchter.com

Voor meer informatie: vraag ernaar in de winkel of mail naar info@dekroonluchter.com.


Workshop: Stolp maken

Wegens succes nogmaals deze leuke workshop: maak een prachtige stolp!

Donderdag 14 november 19.00 - 21.00
Kosten €39,50 p.p. inclusief hapje en drankje, en de stolp.
Inschrijven via: enschede@dille-kamille.com of via Liselotte van Bloemgraag bij het aanmelden naam, telefoonnummer en e-mailadres erbij vermelden.


Workshop: Sinterklaasgebak maken

Na 8 maanden lang gewerkt te hebben als Healthy Chef op Ibiza is Remko gedurende de wintermaanden weer in Nederland. Dat betekent dus dat er weer flink gebakken en gekookt gaat worden bij Dille & Kamille Enschede. We gaan beginnen met de Sinterklaas Bakworkshops in november en vervolgens in December weer de succesvolle Kerst Bakworkshops. 
Dit keer bakken en koken we van alles wat. Paleo - Vegan - Vegetarisch. Uiteraard met enkel en alleen bio ingrediënten en alles vrij van geraffineerde suikers, zuivel en het meeste is ook nog eens glutenvrij!

Wat gaan we maken tijdens de Sinterklaas Bakworkshop:

  • SINTERKLAAS SPECULAAS CAKE
    (amandelmeel, kokosbloesem suiker, amandelmelk, banaan, speculaas kruiden)
  • GEVULDE SPECULAAS
    (speltmeel, dadels, citroen, witte amandelen, amandelmeel)
  • PEPERNOTEN CHEESECAKE
    (cashewnoten, kokosolie,dadels, kruidnoten, kaneel)
  • TAAI TAAI FIGUURTJES
    (bakbananenmeel, amandelmeel, speculaas kruiden, ahornsiroop, cassavemeel)

Maandag 18 november 18:30 - 21:30 of dinsdag 19 november 18:30 - 21:30
Kosten € 39,95 p.p inclusief recepten die je mee naar huis mag nemen.
Tickets via deze link (zie ook het Facebookevenement).

Mogelijkheid tot private shopping 21:30 uur tot 22:00 uur.


Workshop: Hang-droogboeket of krans maken

Wegens succes nogmaals de workshop krans, en daarnaast kun je deze keer ook kiezen voor een mooi hang-droogboeket.

Woensdag 20 november 18.30 - 20.30
Kosten €35,- p.p. inclusief koffie, thee, wat lekkers, en het droogboeket of de krans.
Inschrijven via: enschede@dille-kamille.com of via Liselotte van Bloemgraag bij het aanmelden naam, telefoonnummer en e-mailadres erbij vermelden.


Workshop: borrelplank pimpen

Door Loes van Mint & Puur

Tijdens deze workshop ga je een houten  plank van Dille & Kamille bewerken met een houtbrander, geheel in je eigen stijl. 
Een pakkende tekst, een mooie bloemenprint of strakke geometrische lijnen, er is van alles mogelijk. Bij de tapasplank hoort natuurlijk ook een klein schaaltje waar je ook je eigen draai aan kunt geven.

Donderdag 21 november 19.00 - 21.00
Kosten € 30,- p.p
Inschrijven via: de agenda van Mint & Puur op https://www.mintenpuur.nl/agenda.


Workshop: kerstkrans of -ster

Tijdens deze workshop maak je een prachtige kerstkrans of -ster.

Donderdag 28 november 19.00 - 21.00
Kosten €39,50 p.p inclusief hapje en drankje, krans of ster.
Inschrijven via: enschede@dille-kamille.com of via Liselotte van Bloem, graag bij het aanmelden naam, telefoonnummer en e-mailadres erbij vermelden.


Workshop: kerstkrans of -ster

Tijdens deze workshop maak je een prachtige kerstkrans of -ster.

Zondag 8 december 12.30 - 14.30
Kosten €39,50 p.p inclusief hapje en drankje, krans of ster.
Inschrijven via: enschede@dille-kamille.com of via Liselotte van Bloem, graag bij het aanmelden naam, telefoonnummer en e-mailadres erbij vermelden.


Workshop: kerstkaarten en cadeauverpakkingen stempelen

Door Ilone van de Kroonluchter

Wil jij dit jaar prachtige handgemaakte kaarten, cadeaulabels, cadeauzakjes en inpakpapier. Geef jij je cadeautjes of je kersttafel een persoonlijke touch? Ilone geeft uitleg over de stempeltechniek en geeft tips & tricks zodat je zelf heerlijk aan de slag kunt.

Je krijgt een pakketje van 3 kaarten met envelop, setje cadeaulabels, 5 cadeauzakjes en inpakpapier (50 x 150 cm) om te gaan bestempelen in winterse sferen. De afwerking met mooi touw zal ook onze aandacht krijgen. We gebruiken de rubberstempels en inkt van het merk Perlenfischer, de kaarten van Biotop papier en een setje labels uit de Dille & Kamille collectie. Ook kun je stempels uit de kerstcollectie van Dille & Kamille proberen.

We beginnen met koffie, thee met iets lekkers en zullen proberen na ruim 2 uur de laatste hand te leggen aan het stempelwerk en de afwerking.

Donderdag 12 december 18.30 - 21.00
Kosten: € 27,50 p.p. inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Inschrijven via: dekroonluchter.com

Voor meer informatie: vraag ernaar in de winkel of mail naar info@dekroonluchter.com.


Workshop: kerstkrans of -ster

Tijdens deze workshop maak je een prachtige kerstkrans of -ster.

Zondag 15 december 12.30 - 14.30
Kosten €39,50 p.p inclusief hapje en drankje, krans of ster.
Inschrijven via: enschede@dille-kamille.com of via Liselotte van Bloem, graag bij het aanmelden naam, telefoonnummer en e-mailadres erbij vermelden.


Workshop: kerstgebak maken

Na 8 maanden lang gewerkt te hebben als Healthy Chef op Ibiza is Remko gedurende de wintermaanden weer in Nederland. Dat betekent dus dat er weer flink gebakken en gekookt gaat worden bij Dille & Kamille Enschede. 
Dit keer bakken en koken we van alles wat. Paleo - Vegan - Vegetarisch. Uiteraard met enkel en alleen bio ingrediënten en alles vrij van geraffineerde suikers, zuivel en het meeste is ook nog eens glutenvrij!

Maandag 16 december 18:30 - 21:30 of dinsdag 17 december 18:30 - 21:30
Kosten € [volgt nog] p.p inclusief recepten die je mee naar huis mag nemen.
Meer info volgt.

Mogelijkheid tot private shopping 21:30 uur tot 22:00 uur.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.