Schrijven & tekenen - Dille & Kamille

Schrijven & tekenen

Noteer de boodschappen op een krijtbord in de keuken, kleur (samen) een mooie tekening, schrijf een lieve boodschap met een kalligrafeerpen. Met onze schrijfwaren kleur en schrijf je de dag!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schrijven en tekenen met Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille vind je allerlei soorten schrijfwaren om notities te maken, in je dagboek te schrijven, voor je boodschappenlijstje of om ontspannen mee te kleuren. Kleurpotloden in vele kleuren, fijne krijtjes voor op een leitje of schoolbord. En voor de echte liefhebbers is er een kalligrafeerpen. Ga aan de slag met deze veelzijdige pen en ontdek je innerlijke ‘letterkunstenaar’. Schrijf een naamkaartje of een lieve boodschap in sierlijke letters of schrijf de mooiste handgeschreven brieven met inkt.

Allerlei soorten krijtjes

Onze ecologische krijtjes zijn gemaakt van sojabonen en gekleurd met minerale pigmenten. De kleuren van deze krijtjes blijven mooi helder en de krijtjes kruimelen niet. Ook geschikt voor alle kleine kunstenaars onder ons, want door de driehoekige vorm van de ‘krijtsteentjes’ zijn ze zelfs met kleine handjes goed vast te houden. Of wees creatief met onze textielkrijtjes. Maak een tekening en breng deze over op textiel door er een stuk wit papier op te leggen en dit gedurende 0,5 - 1 minuut op matige warmte te strijken. Zo maak je kleding, tafeltextiel etc helemaal uniek!

Alles wat je nodig hebt om te tekenen & schrijven

Noteer de boodschappen op een krijtbord in de keuken, kleur (samen) een mooie tekening, schrijf een lieve boodschap met een kalligrafeerpen. Met onze schrijfwaren kleur en schrijf je de dag! Daarnaast hebben we een vlakgom, liniaal, puntenslijper, pennenhouder, bordenwisser en notitieboekjes en schriften in ons assortiment om je schrijfgerei compleet te maken!