Kinderkamer - Dille & Kamille

Kinderkamer

Een kinderkamer inrichten is een feestje! En ons mooie speelgoed, houten puzzels en zachte knuffels staan prachtig in elke kinderkamer. Ook leuk als (kraam)cadeau!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderkamer inrichten

Een boekenplank vol kinderboeken, een stoffen vlaggenslinger en voldoende plek om lekker te spelen: een kinderkamer inrichten is een feestje! Wel is het fijn als de kinderkamer ’s avonds na het spelen ook lekker opgeruimd is. Hier komen onze rieten manden van pas als ideale opbergers: in de grote manden ruim je knuffels, poppen, autootjes en ander speelgoed snel op en de kleinere zijn fijn voor knikkers, poppetjes en ander klein speelgoed. In een grote wasmand berg je na het spelen makkelijk de verkleedkleren weer op. 

Inspiratie voor de kinderkamer

Met onze mobiel met het vilten figuurtje van een vos, konijn, eekhoorn, das en egel, afgewerkt met vilten blaadjes en balletjes, geef je direct sfeer aan de kinderkamer. Ook mooi voor boven de babybox, en dat maakt onze mobiel een bijzonder cadeau voor op kraamvisite. Of zet een of meerdere knuffels op een krukje of op de kast, zoals onze leuke knuffel van een slungelige muis met glimlachend gezichtje en grote oren. Zijn lange benen en armen bungelen vrolijk in het rond. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Speelgoed en kinderboeken bij Dille & Kamille

In hun eigen kinderkamer met duurzaam houten speelgoed, muziekinstrumentjes, een leuke puzzel en een mooi kinderboek kunnen kinderen onbezorgd de wereld ontdekken. Bij Dille & Kamille hebben we een uitgebreid assortiment voor kinderen met mooi vormgegeven artikelen. Leuk om cadeau te geven en prachtig om in de kinderkamer te zetten of op te hangen. Kom langs in onze winkel of bekijk ons assortiment online!