Bloempotten

De bloempotten van Dille & Kamille geven extra sfeer aan je huis. Onze bloempotten hebben tijdloos mooie kleuren en het glazuur geeft een bijzonder, levendig effect. Om neer te zetten of op te hangen!

Alle filters
Huidige filters
 1. Prijs
  10,00 - 19,99
 2. Kleur
  Groen
 3. Kleur
  Zwart
6 artikelen
 1. Bloempot, aardewerk, donkergroen, Ø 23 cm
  Bloempot, aardewerk, donkergroen, Ø 23 cm
  11,95
 2. Bloempot, aardewerk, donkergroen, Ø 24 cm
  Bloempot, aardewerk, donkergroen, Ø 24 cm
  12,95
 3. Bloempot, aardewerk, zachtgroen, Ø 23 cm
  Bloempot, aardewerk, zachtgroen, Ø 23 cm
  11,95
 4. Bloempot, steengoed, groen, Ø 15 cm
  Bloempot, steengoed, groen, Ø 15 cm
  16,95
 5. Bloempot, aardewerk, zachtgroen, Ø 24 cm
  Bloempot, aardewerk, zachtgroen, Ø 24 cm
  12,95
 6. Bloempot, aardewerk, zwart, Ø 24 cm
  Bloempot, aardewerk, zwart, Ø 24 cm
  12,95
6 artikelen

Een bloempot voor binnen

Planten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit je interieur, in elk huis is wel een mooie bloempot met daarin een plant te vinden. Planten geven rust en sfeer aan je huis, ze hebben namelijk een positief effect op jouw gezondheid en gemoedstoestand. Naast dat ze de luchtkwaliteit verbeteren, geven zij een gevoel van welzijn en verminderen ze stress. Maar zonder een mooie bloempot zal jouw plant niet helemaal tot zijn recht komen, kies daarom altijd voor een mooie plantenpot die past bij jou en jouw huis om de plant extra mooi uit te laten komen.

Hulp bij het verzorgen van jouw planten

Het is belangrijk dat jouw plant altijd voldoende ruimte en voeding heeft in zijn plantenpot, daarom hebben wij ook allerlei verschillende bloempotten en hulpmiddelen om jouw planten eenvoudig te kunnen verzorgen. Onze plantirrigator, voedingstabletten voor planten, bloempotschotels of onze gieter helpen je groene vingers een handje en passen daarnaast ook nog eens leuk in jouw interieur.

Aardewerk bloempotten

Bij ons vind je veel verschillende soorten bloempotten voor in huis. Onze kleine bloempotjes voor bijvoorbeeld kleine cactussen of een gave hangende bloempot, geven een extra leuke sfeer in huis. Daarbij is het ook leuk om te variëren met bloempotten van verschillende grootten en materialen, zo creëer je namelijk een verrassend effect in huis. Heb je een drukke en wild groeiende plant, dan raden wij je aan om een bloempot in natuurlijke en rustige kleuren te kiezen. Heb je een plant die wat minder spectaculair groeit, laat hem er dan toch uit springen met een vrolijke bloempot. Bij ons vind je mooie bloempotten van aardewerk, keramiek en porselein. Daarnaast hebben we ook mooie bloempotten voor buiten .