Bloempotten - Dille & Kamille

Bloempotten

Bloempotten voor in huis vind je bij Dille & Kamille! Planten maken een huis gezellig, daarom heeft Dille & Kamille volop keuze in bloempotten. Bekijk ze hier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bloempotten voor binnen

Met planten haal je de natuur in huis, en met een mooie bloempot voor binnen komt je plant helemaal tot zijn recht. Planten zijn prachtig om naar te kijken, leuk om te verzorgen, te zien groeien en te stekken. En al die planten zorgen ook voor jou: al dat groen kan ons humeur positief beïnvloeden. Daarom hebben we bij Dille & Kamille allerlei soorten, maten en vormen bloempotten om je plant extra mooi uit te laten komen.

Grote bloempotten voor binnen

Wil je een uit z'n pot gegroeide kamerplant in een grotere bloempot zetten? Bij Dille & Kamille vind je verschillende grote bloempotten voor binnen. Zoals deze groene bloempot met een diameter van 26 centimeter. Zet de bloempot op onze handige zinken plantenroller, dan kun je hem eenvoudig verplaatsen met stofzuigen.

Kleine bloempotten voor binnen

Heb je onze kleine bloempotjes al gezien? Leuk voor kleine cactussen of vetplantjes. Voor deze kleine potjes heb je altijd wel een plekje. Zet ze in een groepje bij elkaar, en varieer met verschillende kleuren, motieven en materialen.

Hangende bloempot voor binnen

Voor onze hangende bloempot is vast ergens een verdwaalde spijker in de muur te vinden. Want onze hangende bloempot voor binnen is echt een blikvanger in huis!

Manden voor planten: manden van zeegras

Een mand met een plant erin staat mooi in iedere ruimte van het huis. Onze manden van zeegras worden met de hand gemaakt in Vietnam waardoor elke mand uniek is. Bekijk onze oogstmanden of manden met een stoere, omgeslagen rand. Tip: een mand van zeegras is niet waterdicht. Zet de plant daarom eerst in een van onze bloempotten of plaats er een waterdichte schotel onder om het overtollige water op te vangen. 

Hulp bij het verzorgen van kamerplanten

Hou je kamerplanten gezond en groen door ze op de juiste manier te verzorgen. Lees onze tips in deze blog. Bekijk ook onze artikelen die je groene vingers een handje helpen, zoals onze plant irrigator, voedingstabletten voor planten en gieters. Als je plant gaat groeien, is het misschien nodig om hem te verpotten in een grotere bloempot: de wortels van planten krijgen graag de ruimte!

Genoeg inspiratie voor binnen? Bekijk hier ook onze mooie bloempotten voor buiten!