Kussens - Dille & Kamille

Kussens

Onze zachte kussens zorgen voor een kleuraccent in verschillende ruimtes in je huis. Leg een paar kussens op de bank, of op je favoriete (tuin)stoel, of stapel ze op een mooi opgemaakt bed.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kussens voor in huis en in de tuin

Kussens geven sfeer aan je huis. Leg een paar mooie kussens op je bank en de woonkamer is meteen een stuk gezelliger. En in een slaapkamer met een netjes opgemaakt bed en daarop een stapel kussens, waan je je meteen in een luxe hotelkamer. Door kussens te combineren met een plaid en andere woonaccessoires in natuurlijke kleuren, creëer je een mooi harmonieus geheel.

Sierkussens in warme kleuren

Onze fluwelen kussens en velours kussens staan prachtig als sierkussen op de bank of een mooie fauteuil, want ze hebben een luxe uitstraling. Combineer bijvoorbeeld een cognac bank met dit kussen in terra kleur van velours om de bank warme uitstraling te geven. Of geef de bank een frisse, lichte touch met onze lichtgroene mousseline kussens. Onze sierkussens met vrolijke kleuren en printjes kun je natuurlijk ook op een houten bankje leggen, bijvoorbeeld in de gang: handig als je schoenen aantrekt.

Kussens voor in de tuin

Breng de gezelligheid van binnen naar buiten door een paar leuke kussens op je tuinstoelen en tuinbank te leggen. Bijvoorbeeld een tuinkussen voor in de rug, of een stoelkussen om op te zitten. Sommige van onze tuinkussens hebben handige linten waarmee je ze vast kunt strikken aan de tuinstoel zodat het kussen niet verschuift.

Kussenhoezen voor afwisseling

Met de kussenhoezen van Dille & Kamille vervang je eenvoudig de hoes van je kussens, als je eens een keer iets anders wilt. En mocht je geen (oud) kussen hebben, vind je bij ons ook zachte kussenvullingen of binnenkussens voor de kussenhoezen. Je vindt altijd wel een kussenhoes dat mooi staat in jouw interieur, want de keuzenhoezen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.