Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Vloerkleden

Mooie jute vloerkleden voor een warme en natuurlijke uitstraling in je huis of onze tijdloze vloerkleden van gerecycled katoen. Bij Dille & Kamille vind je precies het vloerkleed voor in jouw huis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vloerkleed voor in elk huis

Een vloerkleed is heerlijk om in huis te hebben. Het zorgt voor een warme sfeer en voor warme voeten in de winter! Onze vloerkleden zijn er in verschillende soorten en maten. Kleine vloerkleden voor in de kinderkamer, een lang rechthoekig vloerkleed voor in de gang of een rond vloerkleed. Van jute en katoen, effen of met een mooie print. 

Jute vloerkleed voor een natuurlijke uitstraling

Onze prachtige vloerkleden van jute zijn met de hand gemaakt. De vloerkleden zijn los geweven waardoor het kleed een ongedwongen uitstraling heeft. Door de natuurlijke tint is het jute vloerkleed heel goed te combineren met houten meubels, bijvoorbeeld onder de eettafel. Het knoeien is geen enkel probleem, je maakt een jute vloerkleed gemakkelijk schoon met een beetje water. Dep daarna het kleed goed droog, als het te lang vochtig blijft gaat de kwaliteit van het kleed snel achteruit. Het vloerkleed combineert ook erg mooi op een houten vloer of op een tegelvloer. Leg er wel een anti-slip matje onder als je het vloerkleed op een gladde ondergrond legt, dan blijft het beter op zijn plaats.

Vloerkleed van gerecycled katoen

Onze katoenen vloerkleden van gerecycled katoen zijn zacht voor je voeten én voor de natuur! Onze vloerkleden zijn gemaakt in Portugal in een streek met veel textielfabrieken. Van de katoen die daarvan overblijft, maakt onze leverancier mooie kleden. Ze voelen heerlijk zacht aan – fijn voor je voeten! De vloerkleden van gerecycled katoen zijn er met mooie patronen, zachte kleuren en in verschillende maten.

Duurzaam textiel

Bij Dille & Kamille streven we ernaar om al ons textiel van duurzaam katoen te maken. Daarom is nagenoeg al ons textiel gemaakt van biologisch katoen met het GOTS certificaat. Of van gerecycled katoen, zoals onze Dille tas van gerecycled katoen, die gemaakt is van 80% gerecycled katoen en 20% nieuwe katoen. Onze nieuwe collectie badtextiel en keukendoeken is zelfs gemaakt van 100% gerecycled katoen, en daar zijn we heel trots op!