Kersthanger sneeuwuil Elin, vilt, samenwerking WWF

Voor 2 , 98 Van 5 , 95
Alleen in de winkels verkrijgbaar

Productinformatie

Dit is Elin: een kersthanger in de vorm van een prachtige sneeuwuil. Dit uiltje uit het Hoge Noorden staat mooi in de kerstboom, bv. samen met andere vilten of glazen hangers, maar ook leuk in een kerstkrans of om een cadeau mee te versieren.

STEUN ELIN DE SNEEUWUIL EN DE NATUUR VAN DE NOORDPOOL!
Met de aankoop van deze kersthanger steun je met €1 het WWF-beschermingsprogramma voor het Noordpoolgebied. Een mooie kerstgedachte! Dille & Kamille gelooft in een wereld waar mensen in harmonie met de natuur leven. Daarom steunen wij het Wereld Natuur Fonds (WWF) graag bij het beschermen van het Noordpoolgebied. Samen zijn we hard op weg om in 2030 tenminste 30% van het Noordpoolgebied beschermd te hebben. Deze gebieden moeten zo gevrijwaard worden van nieuwe economische ontwikkelingen die in het noordpoolgebied op stapel staan: winning van olie en gas en toenemende scheepvaart.

Meer informatie over deze actie vind je hier.

Sneeuwuil Elin is met de hand gemaakt en geborduurd door vrouwen in Nepal.

Onze vaste leverancier van prachtige Fair Trade vilten artikelen helpt vrouwen op het Nepalese platteland om hun eigen sociale en economische positie, en die van hun gezin, te verbeteren. Dit biedt hen, behalve een vast inkomen, ook een veilige werkplek, ondersteuning en begeleiding. Dille & Kamille helpt hier graag aan mee!

Specificaties
Meer informatie
Artikelnummer 00030871
Materiaal Vilt