Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25
Messen - Dille & Kamille

Messen

Een goed mes is een onmisbaar onderdeel van je bestek. Sierlijk of strak: kies een mes in je favoriete stijl. Ook handig: onze kaasmesjes voor harde en zachte kazen. En ken je ons grapefruit mes al? 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Messen van Dille & Kamille 

Onze roestvrijstalen messen zijn onderdeel van onze besteksets. Je kunt elk onderdeel van ons bestek dus per stuk uitbreiden. De messen hebben allemaal een andere stijl. Zo heeft ons mes uit de bestekset  ‘Den Haag’ een nostalgisch tintje, doet ons mes uit de bestekserie ‘Nantes’ denken aan het bestek uit een Franse bistro. En het mes uit onze bestek serie ‘Oslo’ is juist weer een stuk strakker van vormgeving. 

Welk kaasmes voor welke kaas? 

Onze kaasmesjes zijn handig in gebruik én staan mooi op je kaasplankje. Ons kaasmesje met handvat van beukenhout gebruik je om stukjes van harde kazen zoals Parmezaan en pecorino te 'breken'. Ons kaasmes met gaten in het lemmet is geschikt voor het snijden van zachte kazen. Door de gaten in het lemmet laten de plakjes kaas gemakkelijk los. 

Botermesjes 

Ook onze botermesjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zoals ons schattige botermesje met porseleinen handvat, voor bijvoorbeeld (kruiden)boter en tapenade. Daarnaast hebben we meerdere botermesjes geheel van roestvrij staal in het assortiment. Zo kun je precies de stijl kiezen die het best past bij de rest van je bestek en servies