Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25
Inmaakpotten - Dille & Kamille

Inmaakpotten

Bij Dille & Kamille willen we graag zo veel mogelijk doen tegen voedselverspilling. Een goede manier om dit tegen te gaan is door het inmaken van groentes. Met onze inmaakpotten kan je etenswaar langer in te bewaren, zo hoef je uiteindelijk minder eten weg te gooien. En naast dat het goed is voor het milieu, is het ook nog eens heel lekker!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Groenten inmaken met onze inmaakpotten

Het inmaken van groente in inmaakpotten is niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook een handige techniek om groentes langer te bewaren. Zo kan je het hele jaar door, op een duurzame manier, genieten van groenten uit elk seizoen. Daarnaast geeft het inmaken van groente ook smaakverbetering en -verandering aan je eten. Door suiker of specerijen toe te voegen aan het zuur in de inmaakpotten krijg je unieke smaken. Naast groentes kan je ook nog allerlei andere producten inmaken zoals, fruit, vlees of zelfs vis. Vroeger werd inmaken gebruikt om etenswaren het hele jaar door te kunnen gebruiken, zodat iedereen het hele jaar voldoende te eten had. Naast het inmaken van een soort product, kan je ook al hele recepten inmaken. Bijvoorbeeld een lekkere appeltaartvulling, handig voor als je een keertje veel appels over hebt.

Zero waste met inmaakpotten

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker en iedereen wilt hier een steentje aan bijdragen. Door groente in te maken in onze weckpotten, kan je op een gemakkelijke manier (overgebleven) etenswaren bewaren. Zo kan je er extra lang van genieten en ben je ook nog eens heel duurzaam bezig. Daarnaast zijn onze inmaakpotten die gebruikt bij het inmaken duurzaam, doordat je ze kan blijven hergebruiken. Je hoeft ze alleen goed te steriliseren in de oven of afwasmachine.

Inmaken met Dille & Kamille

Ben je net als ons ook zo enthousiast geworden van het inmaken van groente zoals wij? Bij Dille & Kamille vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor het inmaken, zoals inmaakpotten in allerlei verschillende maten en met leuke deksels. Ook hebben we een aantal lekkere inmaak recepten en tips voor je uitgezocht, bekijk ze hier.